想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有冇jm好似我咁架case呀?是否會正常番?我有睇中醫,但都無好轉,超擔心,驚唔再排卵,有咩方法可以救我:(

大宅

認識瑞士牛牛第一回

我之前同你case 一樣, 我兩個月都冇黎過m, 之後睇婦科, 開左排卵藥比我食, 食左十四日先黎番m, 依家已經正常黎左3次了.

原帖由 hello365 於 11-1-19 19:19 發表
請問有冇jm好似我咁架case呀?是否會正常番?我有睇中醫,但都無好轉,超擔心,驚唔再排卵,有咩方法可以救我:(

男爵府

畀面勳章

唔好驚住,驚就會有壓力,放鬆少少。
book婦科檢查吓~

大宅

陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 hello365 於 11-1-19 19:19 發表

唔好咁擔心…遲係好正常架…
唔會無端端唔再排卵…Relax~~~

大宅

回覆 4# mesbb 的文章

遲少少係正常的, 因為當你有左之後的賀爾蒙上升, 而小X後要等身體慢慢將賀爾蒙下降, 先會有月經, 通常會比平時遲幾日.

大宅

我果時1.5月先來, relax去 happy下先

男爵府

親子達人勳章

Yes, it will not come M again quickly. This is normal ga. don't worry! jUST continue to get chinese replenishment just like you have given birth. then it should be OK.

Remember to take few months rest before trying again for another round!

首頁

尾頁

跳至