論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

新印印今日先去body check,
報告要星期一先出,
今日接唔接返屋企好呀!
印尼果邊驗過無問題,
如果有問題的話,
可以帶返去僱庸中心 ,
因為年尾屋企勁多野做.
點好呢?
接唔接好呀!

大宅

我個AGENT同我講, 穩陣起建...都係等埋香港報告出左先好帶番屋企...因為佢試過用左個印, 先發現原來佢有肺結核.....印尼既報告好流架

6W3D- 0.38cm
9W6D- 2.10cm
12W2D- 5.9cm

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

原帖由 fian0320 於 11-1-29 11:19 發表
新印印今日先去body check,
報告要星期一先出,
今日接唔接返屋企好呀!
印尼果邊驗過無問題,
如果有問題的話,
可以帶返去僱庸中心 ,
因為年尾屋企勁多野做.
點好呢?
接唔接好呀! ...

唔好佢印尼report,壞到未入棺材, 都話無事嘅. 幾大等HK report, 有乜依郁, 死人都唔要. 仲要投訴埋agent.

大宅

佢幾個月前都HK完約返去的,
咁會唔會安全D?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

原帖由 fian0320 於 11-1-29 11:43 發表
佢幾個月前都HK完約返去的,
咁會唔會安全D?

If she's in HK no problem, but you don't know her yan husband any problem? or the people she contact was healthy?

佢地真係污厘單都嘅. 唔好計肺癆, AIDS, 肝炎. 佢地用手mun屎嘅. 佢地有腸炎, 佢地無事, 返到來惹人, 己經夠煩了.

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我唔會接...
點都要睇到報告+肺片先...
大吉利是,如果佢有咩病,你又比佢入屋先,到時令屋企人生病,咁就仲煩呀...

首頁

尾頁

跳至