網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

過年後,又想再淘一大堆野.用集運,邊間好?
我之前用開丁玲,一直都好好,但過年前佢果邊立立亂,我擔心佢過年後都一樣,所以想搵第2間試下,有冇同丁玲差唔多價錢既集運介紹?

男爵府

畀面勳章

我都想知呀:)

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 macvn123 於 11-2-4 14:25 發表
過年後,又想再淘一大堆野.用集運,邊間好?
我之前用開丁玲,一直都好好,但過年前佢果邊立立亂,我擔心佢過年後都一樣,所以想搵第2間試下,有冇同丁玲差唔多價錢既集運介紹? ...

過一排先買la 個個諗住假期後即刻買野 集運一定負荷唔到

大宅

回覆 3# macvn123 的文章

你暫時唔好集運啦,因為國內的貨推積如山,好容易會 miss 的, 點解? 因為我朋友就係國內快遞公司老闆, 佢打電話同我拜年同我講,我仲係度笑佢"生意興隆",佢話春節後好多快遞員都沒必返來,仲係度煩緊到時有幾多人返工

男爵府

哎呀,仲諗住過年之後再買過添...咁唯有忍下手,揀1間買,之後叫佢直接送黎香港啦

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 macvn123 於 11-2-6 12:55 發表
哎呀,仲諗住過年之後再買過添...咁唯有忍下手,揀1間買,之後叫佢直接送黎香港啦

如果價錢同香港爭得遠 都係用直發穩陣

珍珠宮

好媽媽勳章

千祈唔好用周小平, 我有七單貨寄俾佢, 有五件係佢本人簽收的就無問題, 有兩單分別係"草簽"同埋"陳"簽收的就話無收過, 我原本都以為寄失唔見左, 於是係咁煩個賣家話佢既速遞寄失左, 叫佢搵返出來到底寄左去邊, 於是個賣家打長途電話俾周小平, 又打去快遞度, 快遞又打俾小平, 咁佢就搵返兩件貨出來了, 咁你地話佢有無問題?:;pppp:

珍珠宮

諗諗下集運收咁平, 都唔知食乜......?

男爵府

原帖由 youhello507 於 11-2-8 23:57 發表
諗諗下集運收咁平, 都唔知食乜......?

我諗佢地同物流公司有deal卦,一定有水位,佢地先做啦.

我朋友試過搵間發bill記,首重只係9蚊,佢一大箱貨黎香港只係$55咋,超抵,但bill記D信譽麻麻,加上果間公司冇旺旺,要自己寫e-mail或打電話跟進,我嫌繁冇用.

首頁

尾頁

跳至