美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 akina1995 於 11-2-25 16:27 發表
計落我灰過妳3倍喎仲有, 最初佢地話做完打光, 塊面會比較乾, 跟住又游說我買個 YP course for 補水 (only 15分鐘完成), 仲要話係優惠一次過買三sets leaser 既客戶, 但係都要 $4000 - 10次, 我聽完都啋佢地 ...

係呀,佢地都係咁同我講,話個yp好正喎,不過,我覺得太貴啦,所以無買到。原來得15分鍾呀,撞鬼佢,咁死貴

子爵府

大家有無建議PHYSICAL 有邊款FACIAL 正呢? 我一般都係做2-3格個D普通FACIAL, 有無D 格數多數貴D, 但真係有效果呢? 我最想收毛孔同膚色均勻D, 去下斑同有光澤 係咪貪心左D 呢

原帖由 akina1995 於 11-2-25 16:27 發表
計落我灰過妳3倍喎仲有, 最初佢地話做完打光, 塊面會比較乾, 跟住又游說我買個 YP course for 補水 (only 15分鐘完成), 仲要話係優惠一次過買三sets leaser 既客戶, 但係都要 $4000 - 10次, 我聽完都啋佢地 ...

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

去下斑同有光澤要做光

水晶宮

畀面勳章

原帖由 小虎88 於 11-2-25 21:27 發表

係呀,佢地都係咁同我講,話個yp好正喎,不過,我覺得太貴啦,所以無買到。原來得15分鍾呀,撞鬼佢,咁死貴

係呀,我以前造完光係要加個yp或注養,最少都要加個facial有mask嘅。

水晶宮

畀面勳章

原帖由 nc2000 於 11-2-26 00:09 發表
大家有無建議PHYSICAL 有邊款FACIAL 正呢? 我一般都係做2-3格個D普通FACIAL, 有無D 格數多數貴D, 但真係有效果呢? 我最想收毛孔同膚色均勻D, 去下斑同有光澤 係咪貪心左D 呢

...

我造過佢好多唔同嘅facial,有個sothys智能水份好似9佰左右,係果度叫好d嘅facial其中一隻,但後來我才知佢地唔係用哂果條line同你造,係加左其他cheap d嘅野ga。重有,facial姐姐d手藝比較參差。我個時試哂果間d女仔,知边個係最好同最多人揾就以後揾呢個,但佢係會一路同你造一路講電話,有時接到電話個朋友取消booking,佢即郂打比其他人ga。

大宅

原帖由 tanping 於 11-2-26 12:13 發表

我造過佢好多唔同嘅facial,有個sothys智能水份好似9佰左右,係果度叫好d嘅facial其中一隻,但後來我才知佢地唔係用哂果條line同你造,係加左其他cheap d嘅野ga。重有,facial姐姐d手藝比較參差。我個時試哂果間d女仔,知边個係最好同最多人揾就以後揾呢個,但佢係會一路 ...

我都覺得佢地話好正D facial,做完個效果都唔係好普通,每次要扣5.5格,計落條數即係大約$600幾,原來溝cheap野,唉!去左賊窩

複式洋房

上次又sell我了,仲話連唇毛都可以順便脫埋,係真唔係嫁,究竟鼻下唇上位置做唔做呢?不過我都拒絕了話唔試住,反而bio機做完又好似幾乾淨喎!

大宅

原帖由 iris-pc 於 11-2-27 21:32 發表
上次又sell我了,仲話連唇毛都可以順便脫埋,係真唔係嫁,究竟鼻下唇上位置做唔做呢?不過我都拒絕了話唔試住,反而bio機做完又好似幾乾淨喎!

佢淨係同你做1次渣,我問佢點解,佢地話1次搞掂喎

男爵府

only 做 facial 我建議做 魚子 (5.5格) for 滋潤, 仲有支魚子精華俾妳帶番屋企, 妳想實現咁多個願望就冇可能, 我通常會做 F10 (5.5格) + 普通 FACIAL (3格).
原帖由 nc2000 於 11-2-26 00:09 發表

...

男爵府

我都覺得佢地既質素差左好多, 我以前都魚子 FACIAL 會同我按大概 10-15分鐘, 宜家都係按 5分鐘跟住 FULL MASK, 我做晒手上 facial, 打死都唔再幫襯佢地.:-x
原帖由 小虎88 於 11-2-27 17:04 發表

我都覺得佢地話好正D facial,做完個效果都唔係好普通,每次要扣5.5格,計落條數即係大約$600幾,原來溝cheap野,唉!去左賊窩

男爵府

最幣 yp 主要係用部機將精華注入塊面, mask 都冇得 full.
原帖由 tanping 於 11-2-26 11:56 發表

係呀,我以前造完光係要加個yp或注養,最少都要加個facial有mask嘅。

首頁

尾頁

跳至