想生BB

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

花仔今天累極了,未到九點已經要睡覺。

冇見各位半年,各位大佬仔都大個咗好多,個個都叻叻呀!
而細佬妹們也長大了不少。

真的好高興見到大家!

原帖由 cookie_elmo 於 11-2-18 17:28 發表
HELLO, 星期日你會見到2隻小魔怪

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

All

Good morning!

Eugene昨天係在返家途中已經瞓左,昨天真係好開心 ,可惜係時間短左一點,唔知點解好似冇時間食嘢咁,可能因為阿囝攪攪震。我個相機影的大合照好攪笑,總之冇一張係所有人可以望鏡頭, 你地影果d好唔好樣少少?

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

good morning!

噚日真係好開心呀, 八媽講得好啱, 真係冇時間食嘢@@...好在最後我哋冇帶小Q嚟咋, 唔係仲冇啖好食呀! 其實次次GATHERING都好似唔夠時間, 真係快樂不知時日過, 唔知幾時再有下次呢? 如果有人肯PICK UP做攪手就好喇...

原帖由 HappyDay2008 於 11-2-21 09:47 發表
All

Good morning!

Eugene昨天係在返家途中已經瞓左,昨天真係好開心 ,可惜係時間短左一點,唔知點解好似冇時間食嘢咁,可能因為阿囝攪攪震。我個相機影的大合照好攪笑,總之冇一張係所有人可以望鏡頭, 你地影果d好唔 ...

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

四媽,

六媽今次都攪得唔錯吖,妳暫時唔得閒啫,妳返工之後會多些時間攪私人嘢,d在職媽咪,返工時間一定得閒過在屋企好多 ,下次gathering可能已經係生日會喇。
如果有見得人的大合照,我想曬比阿董,咁我下次去見佢時可以比佢,等佢睇下俱樂部陣容越來越大,BB們都大個咗好多。

原帖由 高齡產婦 於 11-2-21 10:29 發表
good morning!

噚日真係好開心呀, 八媽講得好啱, 真係冇時間食嘢@@...好在最後我哋冇帶小Q嚟咋, 唔係仲冇啖好食呀! 其實次次GATHERING都好似唔夠時間, 真係快樂不知時日過, 唔知幾時再有下次呢? 如果有 ...

大宅

好媽媽勳章

八媽,
我明天去見呀董,如果你搵到張ok的。email 個soft copy俾,我曬左明天拎去都ok。

原帖由 HappyDay2008 於 21/2/2011 10:58 發表
四媽,

六媽今次都攪得唔錯吖,妳暫時唔得閒啫,妳返工之後會多些時間攪私人嘢,我哋呢d在職媽咪,返工時間一定得閒過在屋企好多 ,下次gathering可能已經係生日會喇。
如果有張見得人的大合照,我想曬張比阿董,咁 ...

禁止訪問

侯爵府

Adrain,

妳係阿董幫妳產檢到生為止?係的話佢好比面妳喎,佢宜家忙到新証都接唔到。我睇明天都未必搵到張ok,我期望一媽會影到好的,但佢話memory card中左毒

原帖由 wuws 於 11-2-21 11:21 發表
八媽,
我明天去見呀董,如果你搵到張ok的。email 個soft copy俾,我曬左明天拎去都ok。

侯爵府

噚日都冇時間同妳傾下計添,
好高興見到妳同對孖B, 妳對孖B都好高大吓喎。

原帖由 cookie_elmo 於 11-2-21 11:28 發表
morning,

好高興同大家第一次見面, 希望日後可以計續出來玩

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

我估阿董會幫Adrian媽睇到生啦, Adrian媽會在政府生, 好似Adrian嗰時都係咁...

一提起阿董, 我又諗起大家一初喺喱度相識, 相應, 互相鼓勵嘅日子, 好難得的友情呀!

又係喎, 我下星期就返工喇, 第一個星期會同替工一齊handover, 之後希望會好似以前咁, 咁free就好喇

唔係我唔想攪嘢, 只係我個人冇咩新idea, 攪唔出d咩呀...而且依家有大小Q兩兄弟, 就算我想參與, 都未必咁易咁輕鬆, 可況係做攪手?

原帖由 HappyDay2008 於 11-2-21 11:45 發表
Adrain媽,

妳係阿董幫妳產檢到生為止?係的話佢好比面妳喎,佢宜家忙到新証都接唔到。我睇明天都未必搵到張ok的,我期望一媽會影到張好的,但佢話張memory card中左毒

...

侯爵府

四媽,

咁阿董一向係超好人,佢話如果我再有秘密,都一定會幫我睇到尾,佢話上次佢對我個case都係大意咗,下次要好小心,要佢同余醫生兩面睇住睇密D,我都好想呀,但都唔知仲有冇呢個機會呢。

Gathering來來去去都係要揾個地方聚下啫,唔一定要好大新意,妳有個幫得手的工人,現在湊囝都輕鬆好多啦。

原帖由 高齡產婦 於 11-2-21 12:12 發表
我估阿董會幫Adrian媽睇到生啦, Adrian媽會在政府生, 好似Adrian嗰時都係咁...

一提起阿董, 我又諗起大家一初喺喱度相識, 相應, 互相鼓勵嘅日子, 好難得的友情呀!

又係喎, 我下星期就返工喇, 第一個星期會同替工一 ...

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

最齊人的大合照已upload左去facebook, 大家去看一下吧, 我今天好忙, 唔得閒攪野.

原帖由 HappyDay2008 於 11-2-21 12:37 發表
四媽,

咁阿董一向係超好人,佢話如果我再有秘密,都一定會幫我睇到尾,佢話上次佢對我個case都係大意咗,下次要好小心,要佢同余醫生兩面睇住睇密D,我都好想呀,但都唔知仲有冇呢個機會呢。

Gathering來來去 ...

大宅

好媽媽勳章

八媽,我諗佢係一路到尾掛?我唔敢問佢呀,不過上次都係,佢好早就問我在那裡生。佢話如果私家生就快d俾個醫生跟。佢今次都係好早就問我,我都好快同佢講在瑪麗生。

原帖由 HappyDay2008 於 21/2/2011 11:45 發表
Adrain媽,

妳係阿董幫妳產檢到生為止?係的話佢好比面妳喎,佢宜家忙到新証都接唔到。我睇明天都未必搵到張ok的,我期望一媽會影到張好的,但佢話張memory card中左毒

...

大宅

開咗新版我都未黎報到添, 最近實在太忙, 田仔病完又到孖b病, 今日孖b好返d, 冇再點咳...

噚日真係好開心又同大家聚吓, 個個都大個仔咗, 講野又叻咗, 期望下次可以帶孖b一齊出黎, 不過睇黎唔係食buffet先得, 帶住孖b一定冇時間食野...

男爵府

各位,
我地昨日都玩得好開心啊!其實做攪手都係book下場我都冇咩所謂,不過遲d唔知得唔得閒喇
我明天都會去見董醫生呀!我print一張大合照俾佢先

大宅

好媽媽勳章

hi,

好耐都無入嚟say hi
尋日真係好開心,
大家由無變有,
再由一變2/3~
吾知幾時輪到我呢??
期待中!!

大宅

好媽媽勳章

原帖由 pochacco_ch 於 11-2-21 19:17 發表
各位,
我地昨日都玩得好開心啊!其實做攪手都係book下場我都冇咩所謂,不過遲d唔知得唔得閒喇
我明天都會去見董醫生呀!我print一張大合照俾佢先 ...

六媽,

你見亞董...係咪有秘密???

侯爵府

六媽

原帖由 pochacco_ch 於 11-2-21 19:17 發表
各位,
我明天都會去見董醫生呀!我print一張大合照俾佢先 ...

男爵府

九媽 & 八媽,
呢個係言之尚早嘅
其實經過travis嘅經歷我係有d陰影,要有一個健健康康嘅bb真係唔簡單

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

呵呵!我反而覺得食自助餐好抵呀,咁多個大佬仔食嘢,但係唔使比錢。噚日花仔食咗好多薯條和雪糕,今日咳到返唔到學。

原帖由 pochacco_ch 於 11-2-21 23:42 發表
九媽 & 八媽,
呢個係言之尚早嘅
其實經過travis嘅經歷我係有d陰影,要有一個健健康康嘅bb真係唔簡單

男爵府

我就覺得因為多細b一陣又要餵奶又盛,所以食自助餐唔使好似上年食中菜咁等其他人一齊食,食先又唔好意思咁,自已鍾意幾時食都得而且又唔怕d野凍曬,同埋好似你咁講我地d大仔抵好多
travis呢兩樣野都冇食呀!薯條我就有食 佢未食過薯條架!我想拖得就拖唔想佢太早愛上,佢呢其實好怕凍架!每次食雪糕都食到變曬臉,食幾啖就唔食,都唔知係咪有敏感牙齒

原帖由 fishballbaby 於 11-2-22 00:09 發表
呵呵!我反而覺得食自助餐好抵呀,咁多個大佬仔食嘢,但係唔使比錢。噚日花仔食咗好多薯條和雪糕,今日咳到返唔到學。

首頁

尾頁

跳至