自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章

在便利店見到呢本硬紙皮快勞賣12大元, 我就拎來睇下內頁係咩黎, 原來內頁有一本雜誌釘裝在內, 有圖有文字圖解問題點解為什麼.下面係fb專頁~
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/%E5%93%87%E6%88%91%E6%87%82%E4%BA%86-Sonanda/112111482198201

男爵府

大廚勳章

如只買這一本都底的...,但之後每冊可能要$27一細冊..計返要買齊都幾貴,
之前個本"醫療..."都是一樣.
我睇過同"十萬個為什麼"差不多.

象牙宮

我昨天都買左,未.呀

珍珠宮

原帖由 lingirl 於 11-2-22 02:44 PM 發表
在便利店見到呢本硬紙皮快勞賣12大元, 我就拎來睇下內頁係咩黎, 原來內頁有一本雜誌釘裝在內, 有圖有文字圖解問題點解為什麼.下面係fb專頁~
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/%E5%93%87%E6%88%91%E6%87%82 ...

Thanks!

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

大宅

我都有買
http://hk.myblog.yahoo.com/joannelau1
等閒入黎看看, 我都是初初寫

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 wwc 於 11-2-22 17:36 發表
如只買這一本都底的...,但之後每冊可能要$27一細冊..計返要買齊都幾貴,
之前個本"醫療..."都是一樣.
我睇過同"十萬個為什麼"差不多.

咪係囉, 嗰本"醫療"我買咗6期就放棄喇, 咁買法, 加埋嘅錢都可以去書局買到本同類型嘅書喇。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

大宅

原帖由 Giant 於 11-2-23 12:39 發表

咪係囉, 嗰本"醫療"我買咗6期就放棄喇, 咁買法, 加埋嘅錢都可以去書局買到本同類型嘅書喇。

ME 2

子爵府

系啦, 如之後成$27 一本.勁貴, 又薄...! 未必再買..

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

買咗, 我未睇
2個仔 (3 & 6歲) 都"揭過"
我諗我要睇完消化咗先可以同佢哋講

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

AGREE, 想睇書, 圖書館D書都有排睇!

男爵府

熱血勳章

知否共有幾期?

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

呢0的多數無了期~~
原帖由 Taffymom 於 11-2-24 14:13 發表

知否共有幾期?

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 Taffymom 於 11-2-24 14:13 發表

知否共有幾期?

之前聽人講話有100期。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

男爵府

我諗住要佢個BOX FILE咋! $12買到個BOX FILE我覺得好抵

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

買左,未睇..都好搶手

首頁

尾頁

跳至