跳至

首頁
23456...59

尾頁

大宅

Re: ~~~ 再續架部 ~~~ 西區左鄰右里 (Part 9)

Tszhinma,

我去完讚美之泉返嚟!唱到聲都沙

今日如果你同我揮手我多數睇唔到gar!好彩你冇揮手否則.....hehehehe

才德的婦人誰能得著呢,他的價值遠勝過珍珠

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: ~~~ 再續架部 ~~~ 西區左鄰右里 (Part 9)

等我都報到先!

Teresa,

祝 Gavin 生日快樂! 快高長大! 聽教聽話! 唔好再 "發夢"!

Gloria,

Happy birthday! 青春常駐! 阿仔阿女鍚晒你!

hayleyma

大宅

hayleymama,

多謝! 收到....

大宅

hinma,

你教壞kittylock 丫

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

HinMa,

yeee.... 你即係笑我"蠢"("純")姐!! :-( :-(

係呢,咁乜野係"美國"同"澳洲"呀? ?-( ?-(

Gloria,

Hinma係教"精"我姐!

打算點慶祝生日呀?

HinMa 寫道:
kittylock,
"加拿大"即係格肋底呀,你真係好純,你無聽過美國加拿大澳洲咩?

大宅

美國"同"澳洲" 我都想知係乜 ?-(

kittylock 寫道:
HinMa,

yeee.... 你即係笑我"蠢"("純")姐!! :-( :-(

係呢,咁乜野係"美國"同"澳洲"呀? ?-( ?-(

大宅

TszHinma,
嘻嘻 你攪到kittylock依家對個答案好感興趣bor....

你仲話你冇好方法教我, 淨係你咁有耐性同心機, 我就已經學唔到喇....

呢排章魚好似又大個仔左d咁, 前晚上床前話要去尿尿, 仲要坐廁塔&叫我行番出廁所話要自己all, 結果連臭臭都all埋.. :mrgreen: :mrgreen: 但係日頭唔著片又唔叫all尿尿, 賴到一地都係

侯爵府

尋日行經商務見到有promotion $100/4本 Random House Children Books 價錢同書展一樣:

1. Magic Tree House
2. A-Z Mysteries
3. Junie B. Jones
4. Nate the Great
5. Andrew Lost

侯爵府

小樺媽咪,

你同我一樣咁"純"wor!!

小樺媽咪 寫道:

珍珠宮

Willin,

TszHinma not = Hinma 係hinma攪到kittylock依家對個答案好感興趣!! 其實我都想知, 因為我都唔識

船到橋頭自然直, 想唔有耐性都唔得姐

唔係化!! 仲賴....hugo已經學緊自己去完大大, 自己攪掂啦.

Willin 寫道:
TszHinma,
嘻嘻 你攪到kittylock依家對個答案好感興趣bor....

你仲話你冇好方法教我, 淨係你咁有耐性同心機, 我就已經學唔到喇....

呢排章魚好似又大個仔左d咁, 前晚上床前話要去尿尿, 仲要坐廁塔&叫我行番出廁所話要自己all, 結果連臭臭都all埋.. :mrgreen: :mrgreen: 但係日頭唔著片又唔叫all尿尿, 賴到一地都係

珍珠宮

me too~~~

小樺媽咪,

你同我一樣咁"純"wor!!

[quote]
小樺媽咪 寫道:
[/quote]

侯爵府

尋日家霖仔去咗CWB新開嘅centre試堂 (共有4堂free trail !! ),揀咗個類似Reading Club 嘅堂黎試,之後個外藉導師話佢有 6-8歲嘅 English standard!!

不枉晚晚同佢睇story books 睇到12點幾都唔瞓,我嘅耕耘終於有少少收獲啦!! :-( :-(

大宅

TszHinma,
呀....c喇, 我睇錯名呀, sorry sorry!!!
不如你地試下估下先啦, "加拿大"係格肋底既話, 你地估下"美國"同"澳洲會係咩??

章魚好衰, 初期唔著都會有表示要vv, 依家好似特登咁...

珍珠宮

willin,

eee我好似估到d wor....美國 = 尾角 = pat pat
澳洲 = 男仔個樹 ....我估下咋...我唔知gar!

會唔會因為暑假?? ?-(

Willin 寫道:
TszHinma,
呀....c喇, 我睇錯名呀, sorry sorry!!!
不如你地試下估下先啦, "加拿大"係格肋底既話, 你地估下"美國"同"澳洲會係咩??

章魚好衰, 初期唔著都會有表示要vv, 依家好似特登咁...

珍珠宮

help!!!

請問有無人知這個是什麼玩具!click here, 我仔仔竟然收到一份咁既生日禮物, 佢亞媽我從來都無比過呢d卡通片佢睇 or 玩具佢玩, 而家佢好好奇! 問我是什麼東東 :-( :-(

大宅

kittylock,

個外藉導師話佢有 6-8歲嘅 English standard!!

不枉晚晚同佢睇story books 睇到12點幾都唔瞓,我嘅耕耘終於有少少收獲啦!! :-( :-(

大宅

TszHinma,
呢d係日本模型公仔玩具黎喎, 個機械人好似gundom之類,
用黎做擺設or收藏多d bor

美國加拿大澳洲 = 一句完整句子黎
等hinma開估啦...

侯爵府

Willin,

Oh.... 我知啦..... 你個格XX好X.... 哈哈!!

Willin 寫道:

珍珠宮

willin,

係玩具黎wor.....有子彈tim gar! 我好驚呀!!! 天呀~~點解會有人送d咁既野gar!!

珍珠宮

?-( ?-( ........... .....oh.....終於知喇....原來如此

Willin,

Oh.... 我知啦..... 你個格XX好X.... 哈哈!!

[quote]
Willin 寫道:

[/quote]

首頁
23456...59

尾頁

跳至