想生BB

跳至

首頁
12345...51

尾頁

大宅

環保接龍勳章

Hello,

我唔係睇何EC,我睇佢徒弟唐玉蘭EC的。
09年7月小產一次之後睇佢調理身體,同年9月就BINGO喇!
不過有左之後,bb就唔中意中藥,所以無繼續睇落去!
我個女就快9個月大喇!

據聞真係可以話佢地知想要仔定女,不過我就無講。
我覺得唐EC好人dd!

大宅

原帖由 siuman219 於 11-3-22 22:05 發表
Hello,

我唔係睇何EC,我睇佢徒弟唐玉蘭EC的。
09年7月小產一次之後睇佢調理身體,同年9月就BINGO喇!
不過有左之後,bb就唔中意中藥,所以無繼續睇落去!
我個女就快9個月大喇!

據聞真係可以話佢地知想要仔定女,不過我 ...

係咩, 唐玉蘭EC..是女人嗎? 佢在那個地點應診架, 睇佢會否另外收費呢?

男爵府

我睇左2個月bingo
不過我有配合紅d
可能身體好左, 再加上時間岩, 就bingo了!

基本上佢唔同其他中醫, 佢唔係有問必答,要睇佢心情好唔好。

大宅

原帖由 mavis_bb 於 11-3-23 09:43 發表
我睇左2個月bingo
不過我有配合紅d
可能身體好左, 再加上時間岩, 就bingo了!

基本上佢唔同其他中醫, 佢唔係有問必答,要睇佢心情好唔好。

你就好喇, 恭喜哂!!
你用紅D時, 深粗之後邊日DODO架? 被D經驗我, 希望今個Cycle 可以bingo喇

禁止訪問

大宅

原帖由 Annie888 於 11-3-23 16:33 發表
唔好食花膠, why??

我係濕熱底, 唔知係咪有關呢? 佢話煲湯就煲淮山杞子就可以了.

男爵府

原帖由 kamun 於 11-3-23 16:10 發表

你就好喇, 恭喜哂!!
你用紅D時, 深粗之後邊日DODO架? 被D經驗我, 希望今個Cycle 可以bingo喇

試過CHECK到深粗後, 當晚即做唔BINGO
今次係CHECK到深粗後(6:00PM), 當晚冇做, 第二朝8:00AM 做過一次。之後2日都冇補過, 但就BINGO左。

好多時深粗後24-48小時先排卵, 所以即晚做有得太早。

男爵府

原帖由 Annie888 於 11-3-23 16:33 發表
唔好食花膠, why??

若有瘤之類就唔好食花膠了

大宅

原帖由 mavis_bb 於 11-3-23 21:36 發表

試過CHECK到深粗後, 當晚即做唔BINGO
今次係CHECK到深粗後(6:00PM), 當晚冇做, 第二朝8:00AM 做過一次。之後2日都冇補過, 但就BINGO左。

好多時深粗後24-48小時先排卵, 所以即晚做有得太早。 ...

多謝你的分享, 等我今cycle試下先. 我CYCLE 32日

男爵府

我上星期日第一次睇咗何EC,佢話我有痰火核,唔知你哋會唔都係咁呀??睇咗一陣就去咗睇何太,何太話我就算有BB都會好易小產,要戒口,要戒既野仲慘過減肥~~ 之後何太仲叫佢下次M黎去比佢針疚,咁就易有D~ BUT針疚一定要去到灣仔好唔方便,唔知你哋有無試過去針疚呢?係咪真係會有效傢??

大宅

原帖由 sinsin_82 於 11-3-23 23:31 發表
HIHI~
我上星期日都响屯門睇咗何EC,佢話我有痰火核,睇咗一陣就去咗睇何太,何太話我就算有BB都會好易小產,要戒口,要戒既野仲慘過減肥~~ 之後何太仲叫佢下次M黎去比佢針疚,咁就易有D~ BUT針疚要去到灣仔好唔方便~~ ...

佢要你戒口戒d咩呀? 我睇佢又冇叫我針久喎, 我下次問下ec先. 咁你攞左幾多制藥和幾時返去覆診呀?

大宅

環保接龍勳章

唐EC係女人!
係幾個地點都應診架,你要打電話問下先好!
佢係一般收費,即係150入會後免診金,藥費另計!
我去睇佢時都見好多想要BB的女人去睇佢架!

原帖由 kamun 於 11-3-23 00:15 發表

係咩, 唐玉蘭EC..是女人嗎? 佢在那個地點應診架, 睇佢會否另外收費呢?

男爵府

回覆 30# sinsin_82 的文章

佢叫我戒既野...酸辣,麵包,老火湯,葉綠素較深色既蔬菜,(除豬肉及有鱗魚外)通通肉類都唔可以食,大豆制既野,麵(只可食通粉同米粉),花膠(所有補既野),奶,茹類.......好多好多都唔食得!! 我拎咗4日藥,佢都無叫人幾時去覆診既,but我諗住今個星期日再去睇多次。
你呢?睇咗佢幾多次呀??佢有無話你係咩事呀??

大宅

各位jm,

有冇人c6睇咗何ec後,d丁丁有明顯改善?請分享.

何ec多少多男客人?

男爵府

原帖由 sandrah 於 11-3-24 14:15 發表
各位jm,

有冇人c6睇咗何ec後,d丁丁有明顯改善?請分享.

何ec多少多男客人?

何EC唔係剩係睇生BB, 佢仲會醫皮膚, 所以咩客人都有。當然女客人佔多數喇~

何EC 睇病只係睇2mins

男爵府

另外, 如果你地係經血比較少都要講埋ec 知, 因為經血少會令卵子難著床架

洋房

我都係睇佢架,食咗一個月藥等緊bingo, 我已經遲左4日喇, 好緊張, 因為我未睇何EC之前年幾都無.........

男爵府

原帖由 justinlilian 於 11-3-24 14:58 發表
我都係睇佢架,食咗一個月藥等緊bingo, 我已經遲左4日喇, 好緊張, 因為我未睇何EC之前年幾都無.........

我想問你係咪個個禮拜都去睇一次,連續食d藥傢?? 因睇咗一次佢都無話叫你幾時再返去睇~~仲有佢有無叫你不停戒口呀????

大宅

原帖由 sinsin_82 於 11-3-24 09:35 發表
佢叫我戒既野...酸辣,麵包,老火湯,葉綠素較深色既蔬菜,(除豬肉及有鱗魚外)通通肉類都唔可以食,大豆制既野,麵(只可食通粉同米粉),花膠(所有補既野),奶,茹類.......好多好多都唔食得!! 我拎咗4日藥,佢都無叫人幾時去覆 ...

我第一次睇佢係2010年12月份, 何ec第一樣就話: 酸辣唔食得.

http://hk.myblog.yahoo.com/kamunbb/article?mid=192

你有時間可以睇睇

大宅

我睇佢都睇左六次了, 希望今個cycle可以成功bingo好孕喇.

各位姊妹: 一齊努力呀!

首頁
12345...51

尾頁

跳至