全民熱投

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

已幾年沒有作出升級,這次升級籌備了好一段日子,希望大家給予意見。
大臣
單選投票, 共有 人參與投票
你所在的用戶組沒有投票權限
現在的國民很好招呼...

珍珠宮

好媽媽勳章

鍾意新版呀~ 感覺上好似load得快過舊版好多~
如果快d攪番有埋bk公仔就v.good啦!
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

未慣, 不過同出面discuz啲forum差唔多佈局
無咗最like嘅"新的在前"功能...

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

大臣 發表於 11-3-27 18:03
已幾年沒有作出升級,這次升級籌備了好一段日子,希望大家給予意見。
大臣
...

點提交呀

版主

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 育兒性格勳章 2016畫展勳章

點投丫????
見我在線?
但可能我已行開了!
以為我行開了?
但可能我就係望住喎!
所以......你估我唔到!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

係呢?點投呢?另外想問下而家仲有無得列出自己回過咩留言?因為暫時我只找到自己發既主題有列出來

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

請問點投票呢?

大宅

啲字體太幼,但版面好靚呀

侯爵府

醒目開學勳章

睇得好辛苦, d字又細, 我今朝到而家比平時少左好多上黎, 因為對眼擺工!! zoom大左想去第2度又難, 因為我未黎得切搵到佢就已經扯番過去了. 同埋2隻手先做到, 一隻手做唔到zoom的功能!!
又無左新既在前面, 睇舊post好煩.

水晶宮

鐘意舊版面

珍珠宮

都OK,適應緊~
如果版面有幾種色組合俾我地自己揀就good啦~
節錄自: 戲班小子歌詞
禍福得失睇開啲 人生好比一齣戲
幸福不一定由天賜 成功半人事
儘管今天不開心 誰保他朝不得意
暫短的好運誰可恃 贏得幾多次
滄桑多變 世事傳奇 只要努力肯衝刺
一翻跟斗幾個際遇 時來運到即沖天飛

大宅

MommyPanel勳章 開心吸收勳章 環保接龍勳章

概念是好的
但忘記了用家是媽媽們.....
曹夫人

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

接受, icon太細又矇...可唔可以調大一點....

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

改少少版面COLOR, 保留返少許回憶, 感覺會好D. 老人家睇嘢睇白底, 好累.

大宅

0係我的個人資料內, 搵唔返我的發表紀錄??

子爵府

好唔慣,我的主題同我的回覆搵唔番既,係邊樹搵番呀????
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

子爵府

子爵府

子爵府

子爵府

首頁

尾頁

跳至