跳至

首頁
34567...10

尾頁

複式洋房

回覆:蝸牛媽媽 的帖子

你好呀!我仔仔剛上完Dr Poon PG
幾好喎~佢依家會放番好自己D玩具
同埋Dr Poon教授D遊戲好易玩又唔使用
好多配件夠哂生活化

SawMo  幾大可以上呀?  發表於 11-7-13 13:39

男爵府

引用:hello!!!我囝囝係10年六月出世...住黃大仙.

原帖由 Kuma媽媽 於 11-07-01 發表
hello!!!我囝囝係10年六月出世...住黃大仙...
我個囡都係10年6月出世架,又係住喺黃大仙~~nice to meet you

男爵府

引用:回覆+CHF1231+的帖子 我個女都係2010佢係6

原帖由 auhoiman 於 11-04-14 發表
回覆 CHF1231 的帖子

我個女都係2010佢係6月出世
我個囡都係10年6月架~~nice to meet you

男爵府

回覆:有冇2010 既BB...埋黎傾下呀

我諗住俾佢讀n班呀!今年9月開始要報喇,媽媽們有無咩心水學校呀?

別墅

回覆 applefok 的帖子

各位媽媽:

我囝囝1009,,住鑽石山呀 ^^

洋房

引用:係07/02/2010緊張得滯打錯tim +

原帖由 jsmama 於 11-07-07 發表
係07/02/2010緊張得滯打錯tim
Hi
你好我囡囡都是2010 年2月 多多指教

大宅

大家好, 我囝囝2010年1月出世, 住鑽石山AR~
今日沙崙堂收左阿B讀N1下午班, 因他出年2月才足兩歲, 所以2012年2月插下學期, 但變左到2013年N1下學期的課程會重讀, 咁會唔會浪費? (但我又好想佢早啲返學學下嘢...), 其實阿B 係大仔, 問過幾間都是2012年9月才收, 呢間難得肯俾佢插班, 好爭扎, 各位家長有無好意見?

洋房

引用:大家好,+我囝囝2010年1月出世,+住鑽石山AR~

原帖由 birdcheung2010 於 11-07-19 發表
大家好, 我囝囝2010年1月出世, 住鑽石山AR~
今日沙崙堂收左阿B讀N1下午班, 因他出年2月才足兩歲, 所以2012 ...
讀住先,今年再報2012 9 月入學既申請 到時再諗囉 唔會浪費 阿囝真的學到嘢架嘛!

大宅

我囝囝都係10年6月出世架,咁多位媽媽你地好呀
阿囝依家都淨係識得扶住野行, 未識自己行, 未識講野, 淨係講BB話...
我係PT MAMA, 平時返工媽咪幫我湊, 所以冇咁辛苦, 如果我全職湊我估我都未必得 @@
我都幫阿仔搵緊playgroup同睇緊n班既資料, 好煩惱....
6w2d: 5.8mm
9w2d: 2.43cm
12w4d: 6.59cm

複式洋房

畀面勳章

回覆:有冇2010 既BB...埋黎傾下呀

我囡囡係2010.07BB~都係煩緊搵N班問題~真係好煩惱~靚媽們加油呀~

順便問下,有無媽咪諗住跨區讀N班?

複式洋房

我仔仔都係10年9月出世架

大宅

好媽媽勳章

hello to all mama,
我個仔都係2010年6月出世架呀,住鑽石山呀。
未夠膽放手自己行,未識講野周時講BB.

大宅

好媽媽勳章

hello to all mama,
我個仔都係2010年6月出世架呀,住鑽石山呀。
未夠膽放手自己行,未識講野周時講BB話.

複式洋房

大家好 : 我個囡囡都係2010年10月出世的, 想問下大家知唔知樂富呢區有無邊間幼兒園全日制好呀 ? 比d意見我啦 ..唔該晒 ^-^

男爵府

回覆:popo71118 的帖子

我女女係09/12.睇開係廖月倩或者陳天恩.廖醫生真係睇得幾急架,唔係好鐘意講嘢.最好唔好問嘢,但係藥ok ga.陳醫生次次都要等好耐.d藥都ok.如果我女女睇好耐都唔好,帶去聖母醫院low.我住鳳凰村,你呢

複式洋房

大家好,我細仔2010-9月

大宅

娘家彩雲,現住牛池灣,活動黃大仙區多,阿仔6/10出世!

大宅

附近有乜playgroup建議呀?

洋房

引用:娘家彩雲,現住牛池灣,活動黃大仙區多,阿

原帖由 Lam3Tai 於 11-08-05 發表
娘家彩雲,現住牛池灣,活動黃大仙區多,阿仔6/10出世!
Me too 住向牛池灣 我個囡衣家返緊迦南同柏斯playgroup

大宅

CXYen:
Where is 迦南?柏斯好唔好?我前2日都去過鋪頭問資料同睇環境!

首頁
34567...10

尾頁

跳至