跳至

首頁

尾頁

大宅

我一向冇胃痛, 但昨晚唔知點解, 由5PM幾痛到訓覺10點幾, 仲要打側訓先訓到..食飯都食唔落!
今朝起身又冇咩野喇喎! 有冇事既呢?

大宅

陪月勳章

琴晚我先胃痛完...
唔知係唔係太快飲左啲 yogurt drink + 食左2件鳳梨SO..
就即刻痛...
要上床訓係到先冇事...

我地宜家胃功能係差啲架喇...
唯有慢慢食, 食少少啦...
18/11 (39w1d): Little Angel come to the world!!
14/6 (16w6d): 11.74cm...食手指~
17/5 (12w6d): 6.78cm...babygirl!!
26/4 (9w6d): 2.60cm w/ heartbeat!
07/4 (7w1d): 0.84cm w/ heartbeat!
31/3 (6w1d): 0.24cm
2011.01.20 BB 於 2010.06.11(8w2d)離開了我..
2011.04.22 BB 於 2010.09.03(7w1d)離開了我..

大宅

我都係好耐冇胃痛, 由Easter前開始成日胃唔舒服, 而家有時都會悶悶地跟住胃就唔舒服.

珍珠宮

自從有左之後, 我日日都胃痛, 我有邊日唔胃痛架~!

不過,昨天照過bb, 見佢好健康, 都覺得係值得既

大宅

我都開始有胃痛呀, 會唔會日日嘔, 嘔到胃痛??

大宅

我自從第6W,便日日都胃疼,我工作又成日企,有時,企都企吳直,知道有咁多姐妹都有胃痛,以為是自己問題,總算鬆口氣,
請問各位姐妹,有無問過醫生,是什麼原因會日日胃疼,因我個醫生話,這個階段無理由胃痛,個B都未大到頂住你個胃,如果再疼就要去急症,但可能須要照胃鏡,對個B吳好.所以,我一直都係忍住疼,你們有何意見

大宅

會唔會係胃酸太多
我都覺得有左之後胃酸多左
有時會覺得"也母"胃,有時會胃酸倒流
你試過每隔一個鐘食少少野睇下會唔會好D

大宅

我上一胎冇胃痛, 我又冇嘔過, 不過呢幾日都冇理胃痛, 真係唯有keep住少食多餐先, 但今日到個小腹陰陰痛, 摸幾下又冇事, 都唔知想點!:;pppp:
我覺得返工都冇咁多野既, 次次都係放假先黎呢度痛果度度痛~~

大宅

唉~我12W~現在都開始胃痛~
同胃酸好多~成日好多胃氣~個人好唔舒服~
唔知要去到幾時呢~
[url=http://www.friso.com.hk/index.jsp][img]http://friso.com.hk/ticker/ticker_p.jsp?dn=MIKE&mn=AMY&y=2011&m=11&d=7&bg=bg3&mk=pragnancy2.png[/img][/url]

大宅

我都係, 但ONLY 夜晚先會胃痛, 食唔到嘢...
但早上到晏就都無問題, 好奇怪~~

首頁

尾頁

跳至