自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

我係開網店既,賣時裝,
係同一個場地裡面,我係最多客貨量最多果個,
但係我真係覺得好辛苦好有壓力,又冇傾訴對像..
我既壓力係源自其它賣家,
因為我係最多客果個,所以佢地以為我賺好多好好搵(其實唔係),
以為抄晒我既野,學到一樣就可以同我平起平坐
我賣100佢地賣98我賣98佢地賣96..咁樣係沒完沒了(唔明點解佢地要咁,一拍兩散)
我辛苦寫出黎既貨品描述同埋其它細節野,佢地都要一字不漏咁抄
心真係好痛..好無耐,拍賣場果邊話告佢地唔入,因為分唔到邊個先係原作..

你地可唔可以俾下意見我,有時我真係唔知應該點做,我為左呢d事經常訓唔到,真係好辛苦
我努力建立左既野,我唔想因為人地"低下"既手段而放棄..

翡翠宮

+3金熱血 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

mouth:
重新起步,為未來努力

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

大宅

畀面勳章

人生真的就如 曇花一現 很短暫... 很多話 還來不及說出口 很多夢 還來不及實現 所以要把握 祝大家都幸福

子爵府

可唔可以申請辨權呀, 我公司係做鈕的, 但為怕人地抄款, 都有申請辨權, 等人地就算抄都唔可以一模一樣.

珍珠宮

環保接龍勳章

真係好難喎 ! 佢唔抄足你十成 , 抄足8成再改多幾句eg " 特價傾銷" etc ,你都冇佢符。 ( 係人地冇品 ,人格問題 )

可唔可以係網店當眼處寫個聲名 (最好可以放埋你自己同佢抄你資料既對比圖) , 然後話比買家知有呢d咁賣家 , 等賣家都有個知字,自己決定去邊間買 。
大家好,我是子悠~~

首頁

尾頁

跳至