自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

九龍灣淘大花園出口呢幾日都有人響度排隊.........點解?
純粹好奇一問...

worthy  我都見到, 真係好想知佢地做乜? 但係如果要排隊買電話, ipad之類係咪應該去MCL附近先啱呢? 所有電訊公司都喺嗰邊.  發表於 11-5-19 10:48

男爵府

畀面勳章

我都想知, 自己估就係佢地排i pad 2..........
有時我九點幾行過, 有d人直情響果度訓覺

有冇人知道?

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

我同事有日頂唔住問左佢地, 佢地話買電話喎

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係咪又排買 IPAD?

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

香港人咩都排一餐, 仲要愈排愈早. mouth:
Latte, 又名臭TE或臭喵

翡翠宮

veronna 發表於 11-5-19 09:18
香港人咩都排一餐, 仲要愈排愈早.

係愈排愈夜......通宵呀.

veronna  唔係, 係早幾日呀........  發表於 11-5-19 09:23

男爵府

BK Milk勳章

我都想知。

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

我係早上11點幾見到,仲要好多外傭
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

果邊有乜shop?

會唔會有d乜演唱會黎緊?如果係d工人姐姐排既話

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

冇野做唔執輸梗去排下啦, 咩都有得炒

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

晨早流流有烈士排,每日指定動作

翡翠宮

doryee 發表於 11-5-19 09:23
我係早上11點幾見到,仲要好多外傭

黃埔都係, 大多數仲係尼泊爾人. 之前尼泊爾人周街搶IPHONE, 而家知好賺. 我行過都收埋個IPHONE, 怕咗佢地.

翡翠宮

牛精仔 發表於 11-5-19 09:26
冇野做唔執輸梗去排下啦, 咩都有得炒

佢地咁得閒, 第日叫佢地去幫D呀婆輪平安米

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我想生三個 發表於 11-5-19 09:24
下,i-Pad2唔係已經出咗一段時間喇咩??

但到而家1部都有around五百蚊賺呀

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

咩都排一餐

象牙宮

csnkennis 發表於 11-5-19 09:31
咩都排一餐

搵到錢就要排架喇....

男爵府

好媽媽勳章

哦........我每日7:30am返工又見佢哋排,夜晚7點幾放工又見佢哋響度排.排嚟排去都係嗰班人........公公婆婆又有,賓賓又有,尼泊爾人又有...都唔知佢哋為嘜

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

啱啱行過,好多呀婆呀伯,金毛賓賓,仲有差人查緊2個唔知咩國籍人仕嘅身份證....

男爵府

會唔會係買六合彩呀

首頁

尾頁

跳至