跳至

首頁

尾頁

男爵府

我女4歲,黎緊9月升k2,想係火炭搵興趣班比佢下午放學後學 ! 如英文,普通話等語言, art,music 等等 ~
麻煩大家提供一下 , 謝謝 !
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

大宅

hashtag影視迷勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

有無睇吓駿景園個商場?

男爵府

回覆 A-Mum 的帖子

未呀,我係銀禧睇過咋 ! 請問你地有無知邊間好唔好,推介一下 !
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

大宅

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章

回覆 babycoming 的帖子

其實駿景園和銀禧商塲都有好幾間for語文或興趣班,我小朋友也是升k2,我都睇緊邊間好。

男爵府

回覆 toys 的帖子

我行晒啦,我對銀禧7樓果間思維好有興趣呀 !

toys  你係咪指keystone果間?我小朋友上年summer都有報,或者都今個暑假都考慮報.  發表於 11-5-31 15:18

大宅

Check out Lemon Tree and GreenLand Education, they are at Royal Ascot.

男爵府

Lemon Tree and greenland我自己就麻麻地

我問過Lemon Tree 佢地d老師係咪education grad佢話唔係,佢好老實,我覺得呢間野好誠實抵讚 !

大宅

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章

Lemon Tree 我都有報過,我鐘意佢哋嘅英語班係小班教學,一係4人班or 6人班。

首頁

尾頁

跳至