烹飪搵食

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

如題, 想知道佢焗出嚟麵包同蛋糕點呀? 個麵包係咪圓形?

水晶宮

自己睇吓.....不過 :眼見未必真 ~

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章

我朋友用緊, 見佢焗出嚟麵包係圓形嘅, 食譜仲有3種不同份量可以揀.

佢個第一包.

個面燶咗, 不過經過3次之後,已搵到適合嘅溫度同時間, 現在已經好ok啦.

水晶宮

'bernice' 發表於 11-6-20 01:06
我朋友用緊, 見佢焗出嚟麵包係圓形嘅, 食譜仲有3種不同份量可以揀.

佢個第一包.
嘩......有時間 post 多個成功版俾大家開吓眼界啦...

呢個..真係可以幫佢倒米 ...

男爵府

佢張相有佢個仔個樣, 要處理咗先可以放上嚟.

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

'bernice' 發表於 11-6-20 01:06

佢個第一包.
你朋友食左感覺點呀??

侯爵府

2011精緻種植勳章 畀面勳章

咦? 好吸引喎....

男爵府

回覆 catjeffcat 的帖子

佢第一次自己(機)整麵包, 實話正架啦. 唔可信,
不過就真係好方便, 同麵包機一樣, 放哂材料落去就得, 仲快好多完成, 2~3小時就得,
一物2用, 都幾抵呀. 我見佢焗過鯖魚都好正咁架.

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

'bernice' 發表於 11-6-20 14:15
回覆 catjeffcat 的帖子

佢第一次自己(機)整麵包, 實話正架啦. 唔可信,
我呢最緊要係個包好唔好食.....咁佢出開焗爐.... 焗其他相信唔會有問題...

男爵府

it's available in HK? how much ?

大宅

我响UNY / SOGO 好似見過,以為佢係一個普通焗爐,原來有麪包機工能,好吸引喎!

男爵府

Really? How much?

男爵府

我朋友買$23xx. (我無問佢喺邊買)

男爵府

'bernice' 發表於 11-6-21 01:22
我朋友買$23xx. (我無問佢喺邊買)

嘩...............

男爵府

Wow! Quite expensive bor. But this seems really nice!

I plan to buy the Delonghi oven at $648 for baking cakes, also considered the bread maker before. This one seems nice and value for money for so many functions wor.

Can it really perform full functions of oven and bread maker?

Is it available in Wing On? As there's promotion coming this weekend.

Thanks
Ruby

男爵府

Saw it in sogo. Can have 15% off if buy in week's time wor.
I'm seriously considering. Is it really same function as breadmaker? I know nothing about breadmaker but heard that there are 中種、湯種etc? Is it the same for this oven?

Please help! Thx!

男爵府

有15%off咪抵囉, 平咗$3xx, 佢有詳細係點, 我都唔係好清楚, 只係見佢焗餸又得, 焗麵包(放哂啲材料落去就得)又得咋.

男爵府

好媽媽勳章

教 協賣$2060

男爵府

I had bought it today from sogo. $2388 15% off then 5% off with sogo credit card. $1928 finally.

男爵府

O~ good

Your first bread photo please

首頁
12345...9

尾頁

跳至