懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無媽咪好似我咁 一激動/唔開心 個肚就會痛/唔舒服 ...

大宅

就算無情緒,個肚有時都會痛...
Tim is my big boy and Max is my little boy. tiMax are my favorite boys!

子爵府

有,有時好嬲時個肚無啦啦實左。

大宅

天道總司 發表於 11-7-18 03:40
有,有時好嬲時個肚無啦啦實左。
me too ~ but i cant control T_T

男爵府

回覆:肚痛

尋日激親,夜晚肚臍個位拿住拿住痛咗成晚,今日打算去睇e生,依家好驚

侯爵府

畀面勳章

回覆:MichellelleBB 的帖子

我都係!剛剛睇完醫生,醫生話係子宮收縮。原因係阿b比較重同大,28w6d已經有3lb ,我身體適應唔到。所以成日會唔舒服。醫生仲話阿b既體重係100個bb中,係頭25%重既範圍中。係大碼b

男爵府

引用:我都係!剛剛睇完醫生,醫生話係子宮收縮。

原帖由 KitAuYeung 於 11-07-18 發表
我都係!剛剛睇完醫生,醫生話係子宮收縮。原因係阿b比較重同大,28w6d已經有3lb ,我身體適應唔到。所以成 ...
BB重都會令到子宮收縮咩?咁個種痛係咪m痛咁啊?e生冇俾抑制子宮收縮嘅藥俾你咩?

侯爵府

畀面勳章

係喎。醫生叫我唔好摸個肚,會刺激到子宮收縮。無葯食,淨係叫我控制體重。但係我呢兩個星期都無重過,仲輕左0.5kg,但阿b重左0.5lb .

侯爵府

畀面勳章

啲痛係乸下乸下錦痛

男爵府

引用:啲痛係乸下乸下錦痛 +

原帖由 KitAuYeung 於 11-07-18 發表
啲痛係乸下乸下錦痛
我都有拿住拿住咁痛,不過依家冇了,好驚!聽日先睇e生,要問e生

男爵府

回覆 MichellelleBB 的帖子

你睇完E生見點?? 我都好驚呀, 有晚我都係肚痛痛醒左呀, 拿住痛唔係M痛咁, 好似肚柯, 有時子宮收緊都會痛.

大宅

岩岩比個C6激親,而家個肚底有d痛

男爵府

引用:回覆+MichellelleBB+的帖子 你睇完E生見點

原帖由 karenivy 於 11-08-23 發表
回覆 MichellelleBB 的帖子

你睇完E生見點?? 我都好驚呀, 有晚我都係肚痛痛醒左呀, 拿住痛唔係M痛咁, 好似 ...
上次係肚臍痛,第二日又冇事了,問咗e生,佢話普通腸胃問題!不過bb好重,29w5d時3.5lbs,宮縮勁咗,有時都會扯住扯住!如果你真係肚痛,去睇下e生了,安心d嘅!最驚係m痛feel+宮縮,一定要入院了

首頁

尾頁

跳至