論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

新買2個月, 一路都好地地, 琴晚都仲用到, 今日無啦啦就用唔到啦, 走去問姐姐, 佢就話I DON'T KNOW, 仲即時舉起6隻手指發誓, 但我又無證據一定係佢整既 , 而家又唔知個CAM壞左咩, 都係要等C6返黎睇下先知

CecilyHo  係呀!I don't know 係佢地遺一係Training centre學得最快同記到ga句子.  發表於 11-8-5 16:34
sasaray07  佢地咩都"i don't know" 架!  發表於 11-8-5 14:24

別墅

我屋企個cam都係而家個駁炒菲嚟咗先壞

男爵府

我聽過工人話要爛CAM好容易,

男爵府

你無錄影咩?

洋房

回覆:姐姐黎左第5日, 個IP CAM 就自己壞左啦

See playback la, hv rec and sim card

男爵府

醒目開學勳章

我無按錄影呀, 因為我FTM, 可能出街先會錄影, 果晚C6返黎睇個CAM, 佢係話D線可能鬆左啦, 再SET 返D 野就得啦, 但之前都未試咁, D線都仲要唔係D起眼既位置, C6就同我講可能咁岩得咁Q啦, 不過再問佢都係I DON'T KNOW, 而家都仲考慮緊留唔留佢好, 唔主動, 唔識同小朋友玩, 清潔要叫做先做, 不過都肯做, 但唔算乾淨, 自己拿我D用品, 唔太識中英文, 經常去洗手間, 可以1小時3次,仲好大體味....... 無人響屋企時響CAM 見到佢摷野,古古惑惑咁, 但唔要佢換一個又可能更差, 到而家只可以放大佢D優點睇住先

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

聽落你姐姐的工作表現真係麻麻地而巳

男爵府

BK Milk勳章

如果是我,我想會換人,因為只嚟了五日的表現都咁差,通常新請的工人大部份都有七個月蜜月期(印傭),我覺得她想偷竊多些,請小心財物,以上是個人意見,不喜請原諒多謝!

複式洋房

我想問你地 D CAM 係 o係邊度買架???
因為我個工人姐姐就黎....
我都想o係屋企裝.....旦係唔知o係邊度買....
同埋...個CAM 係咪可以上網睇到同錄影架???

男爵府

醒目開學勳章

今日星期日, 琴日問左姐姐放唔放假, 佢話想下星期先放, 咁今日我地出門口, 佢就話陣間想出去買野, 但問佢買咩佢又唔識講, 我就話聽日我先同你去買, 因為唔想響無人響屋企就俾佢出門口, 返到黎佢又話要去AGANT度學中文, 我O晒咀, 我話你要去中心度學我要先幫佢你報佢, 我無幫佢報所以佢無得去, 佢仲講左好一陣, 最後我同C6就話俾佢出去1.5小時去買佢要既野啦, 而家等佢返黎中, C6都話佢好明顯講緊大話

男爵府

醒目開學勳章

回覆 christinelamky 的帖子

我個CAM 係C6 響YAHOO度買返黎, 果D拍賣網你打IP CAM 話會搵到好多, 可以上網睇+錄影+聽聲, I PHONE 就只可以睇, 不過好平 $ 680 解像都唔錯

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yuffieyip 發表於 11-8-7 14:03
今日星期日, 琴日問左姐姐放唔放假, 佢話想下星期先放, 咁今日我地出門口, 佢就話陣間想出去買野, 但問佢買 ...

樓主,佢唔可以自出自入架喎,如果要出去,一定要事先知會你地...

大宅

畀面勳章

回覆 yuffieyip 的帖子

但你數佢缺點多過優點喎! 仲有佢來左五日就現形, 摷野+不問自取已經係小偷既行為, 你可以忍?

首頁

尾頁

跳至