跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:gloria1018 的帖子

我小朋友岩岩讀緊N班,基本上乜都英文,通告呀,電郵呀都係!

別墅

其實我小朋友都係返左十零日,學校比的scheudle好似係每日上四十五分鐘各中文同英文,十五分鐘普通話,我

別墅

我唔知算唔算難入,我女年歲半時去面試,先生問'would you pls tell me where your ear'我個女即時啞口無言,可能後來佢叫女女jump佢都有做,最終收左!

別墅

回覆:powerfuffbaby 的帖子

岩呀,唔明就問中文老師,不過我覺得先生幾好呀,我send email問佢地阿女狀況,佢keep住留意佢同回覆得好詳細,有手足口病佢地都唔想啦,希望唔好擴散啦!

別墅

回覆:cadencetse 的帖子

不過八月就唔抵啦,8/11開學又係要收3000!

別墅

回覆:COCO925 的帖子

我女女N3,都係初頭喊到癲左,但無計,小朋友都係要時間適應,我聽講有些會嘁足半年,我無特別

別墅

回覆:sandychg 的帖子

你好呀!見到你貼的手足口病新聞都呆左,完全冇聽miss提過,不過我阿女係因為咳冇返四日學啦,費時傳比同學仔,我好想比佢返明天因為又有煮飯仔玩,哎!而家咁都唔知返唔返好!你小朋友呢?呢幾日都返緊學呀?miss Portia 今日都冇返,唔通佢都係手足?

別墅

回覆:javy999 的帖子

係呀,我收到miss Diana 的email話明天有cooking lab!javy你知唔知N3有幾多人返學呢幾日?阿女冇返四日都唔知乜世界啦

別墅

Hello sandy,javy,我平時個女都係婆婆湊返學!唔知開學頭一日有冇見過你地呢?圍圈時我坐中間的,今日diana打比我問女女幾時番,但我實在太驚手足口病!

別墅

但係我問Diana N斑有冇老師染病,佢話冇喎

別墅

Javy,你係唔係坐近門口,上半埸你陪仔仔,下半埸就老公接力?sandy,我記得第一日有個男仔全程冇人陪坐係我附近,我諗係婆婆同工人同佢返但冇入課室,唔知係唔係佢呢,不過佢個日好可憐!

首頁

尾頁

跳至