親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

睛靈勳章

大宅

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

引用:瑪雅城!一對一,又抵,師傅都Ok,仲有飯食

原帖由 cocow131 於 11-08-28 發表
瑪雅城!一對一,又抵,師傅都Ok,仲有飯食乳鴿同火焰蛋糕必叫

...
我以後都唔去瑪雅城!以前好好!6/10去,按腳,做咗2part 我寫$30 tips!頂!佢叫我比多d (我比開2part 比$30)我咪話我比開都係咁多,佢就話,冇人地咁少!我見佢咁,咪寫多$10。佢仲唔心足,仲要 r 。攪到我連身都唔敢做就走,怕又係咁!我以後都唔會再去!

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

引用:我講的是深圳昇逸水療,用groupon買真的平

原帖由 牛牛兒 於 11-09-05 發表
我講的是深圳昇逸水療,用groupon買真的平好多bor
E間呀!我曾經去過,個度d 技師好多都唔正經,我親眼見有技師按按下腳問佢想唔想要...

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

福田口岸, 正對面, 新福華, 叫中醫.
大約, 90 2鐘 + tips, 我—般tip 40-50.

羅湖交通樓, 海利華, 大部份都好識按.

mini_yan  羅湖交通樓, 海利華,難搵嗎?大約點行?THX  發表於 11-10-20 17:49

大宅

可唔可以講下實察價錢?

唔該晒!

大宅

羅湖交通樓, 海利華, 唔難找, 離境果自動電梯會見到.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:焯媽媽 的帖子

垃圾

複式洋房

回覆:深圳按摩好介紹(正骨)

我都想去

複式洋房

回覆:深圳按摩好介紹(正骨)

廣益子

別墅

引用:昇逸比較貴wor~按身要比$50小費,+如果唔Gro

原帖由 Gemini_M 於 11-10-11 發表
昇逸比較貴wor~
按身要比$50小費, 如果唔Groupon 係去唔過架~ (雖然技師手勢好好) ...
$50係最低啦!!多謝都無句架,仲加黑面添!

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Any recommendations?!!!!! Please introudce some more... which is NOT expensive!!

Thanks to All!!!

象牙宮

牛牛兒 發表於 11-8-27 23:13
各位:想問有乜好介紹,無論價錢、技師手勢及地點各方面。

http://shenzhen.lashou.com/cate/yangsheng

再點地区.
福田区256

宝安区250

南山区250

龙岗区200

罗湖区179

龙华新区167

盐田区15

性價比高.

需唔需 寫一句 我非打手???

(被誤成打手)

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

yuen1818 發表於 11-11-23 11:48
Any recommendations?!!!!! Please introudce some more... which is NOT expensive!!
Thanks to All!!! ...

try to google 養生休閒
mostly not expensive at all.

since less HK-er visiting there.
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

複式洋房

回覆:333s 的帖子

同老公去、怕唔怕佢遇到鬼(鼠機)

伯爵府

現在上深圳我按腳鬆膊頭多 , 通常去d 人多既場, 趕時間唔去大場 .

羅湖村有間人客好多的,按得也ok, 按完食客家菜.
水圍新望族 , 湛江漁港對面.
過好,每一天!

大宅

引用:現在上深圳我按腳鬆膊頭多+,+通常去d+人多

原帖由 fishwawa 於 15-05-04 發表
現在上深圳我按腳鬆膊頭多 , 通常去d 人多既場, 趕時間唔去大場 .

羅湖村有間人客好多的,按得也ok, 按完食 ...
介唔介意講邊間呀

首頁

尾頁

跳至