跳至

首頁
12345...16

尾頁

別墅

別墅

回覆 回覆:altezza1386的帖子

我仔仔今年升k1,請大家多多分享

別墅

回覆 回覆:altezza1386的帖子

同想問9月1號可以帶相機嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

報到

別墅

回覆 回覆:miumiu0101的帖子

你好我仔仔係上午1B松鼠組
9月1日可以帶相機嗎?

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章

altezza1386 發表於 11-8-30 07:25
同想問9月1號可以帶相機嗎?

可以既, 但基本上都唔鼓勵家長全時間陪住小朋友上堂,所以可以拍野既時間唔會太長~

別墅

引用:[i=s] 本帖最後由 manman 於 11-8-30 17:03

原帖由 manman 於 11-08-30 發表
個一小時唔係陪上堂

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

回覆 altezza1386 的帖子

咁啱, 我個女都係1b, 但係咪松鼠組我唔知喎.........

珍珠宮

回覆 manman 的帖子

agree, 就算有相機都無機會影相啦, 果日主要係比個小朋友適應下新環境, 做家長的要安撫佢, 所以應該無咩機會.....
本人之前見過有媽咪掛住影相, 個小朋友係咁喊都唔理, 影左相先算, 所以我好怕呢d本末倒罝的家長.........

別墅

引用:回覆 manman 的帖子 agree, 就算有相機都

原帖由 miumiu0101 於 11-08-31 發表

agree, 就算有相機都無機會影相啦, 果日主要係比個小朋友適應下新環境, 做家長的要安 ...
我小朋友之前有番開n1,我估佢會適應

別墅

引用:回覆 manman 的帖子 agree, 就算有相機都

agree, 就算有相機都無機會影相啦, 果日主要係比個小朋友適應下新環境, 做家長的要安 ...
我小朋友之前有番開n1,我估佢會適應

別墅

回覆 回覆:miumiu0101的帖子

個名牌有隻松鼠

miumiu0101  oic  發表於 11-8-31 15:30

子爵府

想請問大家, 無讀N1, 信生會收K1嗎?

MANY THANKS

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章

IwanBB 發表於 11-9-1 10:51
想請問大家, 無讀N1, 信心會收K1嗎?

MANY THANKS

我女當年都無讀N1, 直接IN K1, 見左2間, 2間都收, 比信心你個小朋友啦

子爵府

manman 發表於 11-9-1 14:10
我女當年都無讀N1, 直接IN K1, 見左2間, 2間都收, 比信心你個小朋友啦

manman,

多謝你回覆

別墅

引用:回覆 altezza1386 的帖子 咁啱, 我個女都

咁啱, 我個女都係1b, 但係咪松鼠組我唔知喎.........
番左兩日,感覺信生都好大(比起之前番個間),小朋友都好開心,不過分男女就唔太好,因為要冇家長先同番一齊,小朋友就柏唔習慣

別墅

引用:回覆 altezza1386 的帖子 咁啱, 我個女都

番左兩日,感覺信生都好大(比起之前番個間),小朋友都好開心,不過分男女就唔太好,因為要冇家長先同番一齊,小朋友就柏唔習慣

大宅

你好!我個女都係上1B班

別墅

引用:你好!我個女都係上1B班

原帖由 BB620 於 11-09-03 發表
你好!我個女都係上1B班
個兩曰就只有遊戲時男女一齊,可能都見過面

珍珠宮

回覆 BB620 的帖子

say聲hi先, 阿女同學的媽咪, 你好

首頁
12345...16

尾頁

跳至