美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

有冇人在美纖社買過野?

有冇人在美纖社買過野?佢既美容部又有冇人試過?
我見佢有個美容推廣優惠,都幾吸引,唔知試唔試得過?
面部護理+瘦身護理$3,880 /40次自選療程
再送手蠟10次

珍珠宮

畀面勳章

Re: 有冇人在美纖社買過野?

我係會員,不過就只係買TENSE SLIM,因為平好多同有禮物送,所以唔太清楚d美容療程,但價錢好似幾抵

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

我同朋友試過佢地既優惠, (兩人試做優惠),
同你做facial 時佢地唔sell 你架

民房

我之前都係o係美纖社買個tense slim咋~
不過將會o係佢度入貨~~
佢今期比我既優惠買野好抵呀~~^^

男爵府

我就係o係佢處買tense slim.送o左個瘦身倉比我試.
佢話現在做緊promotion,facial+瘦身有優惠,我心思思想試.

複式洋房

peggyhoho,

你講o個個優惠真係好抵, walk-in 客有冇o加???

珍珠宮

畀面勳章

妳買左幾多盒TENSE SLIM? ?-( 點解有瘦身艙試既?

因我之前買左6盒,都送左好多野,不過就無瘦身艙

男爵府

我都係買左6盒,都係送左好多野,其中包括瘦身艙/facial一次,我是在9月中買的.

民房

今日問左....
今日問左..la唔係會員都可以做果個$3880...
重可以分期..分6or12期....

但名額有限....快d預約...

複式洋房

wong1985,

知道, 謝謝!

大宅

佢d mask好抵呀~~ 而家好似是而$199有4 盒呀~~

別墅

pinga 寫道:
佢d mask好抵呀~~ 而家好似是而$199有4 盒呀~~

我買188得3盒,27/9買 :-(

大宅

佢d facial 唔係太好, 我之前同我ma ma 去做,2人行,$198/2人!d 手勢唔好law !
但買d mask 就好好0架!

複式洋房

popol 寫道:
[quote]
pinga 寫道:

我買188得3盒,27/9買 :-( [/quote]

係呀...我本來諗住30/9去買ga~點知突然又唔得閒去cwb~
好彩冇買到咋~佢o個日下晝就打o黎同我講話有$199有4盒~!我即刻訂jor 好多野~kaka~

首頁

尾頁

跳至