潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

上網search唔見有呢隻色嘅?
紫色帶綠灰面

大宅

回覆:Juniecat 的帖子

係咪做咗水魚?

珍珠宮

Juniecat 發表於 11-9-6 00:26
係咪做咗水魚?

我就唔多覺眼喇..您係邊樹買?買左幾錢呀?

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

我去到日本,YAHOO,都見唔到這個款

我要食牛柳

大宅

引用:Quote:Juniecat+發表於+11-9-6+00:26+係咪

原帖由 lovelykitty 於 11-09-06 發表
我就唔多覺眼喇..您係邊樹買?買左幾錢呀?
喺信和買,成$3xxx。又唔似假嘢,懷疑係改裝,最衰冇做好功課就落答,以後都唔幫襯個間嘢

大宅

引用:我去到日本,YAHOO,都見唔到這個款

原帖由 咸濕大師 於 11-09-06 發表
我去到日本,YAHOO,都見唔到這個款
就係買完返屋企 search 到天光都唔見有呢個色,所以向各位請教。今次真係買咗個教訓:一定要做功課。

侯爵府

Juniecat 發表於 11-9-6 20:06
就係買完返屋企 search 到天光都唔見有呢個色,所以向各位請教。今次真係買咗個教訓:一定要做功課。 ...

岩呀,做功課唔會太晒時間,起碼知行情先,經一事,長一智
我要食牛柳

子爵府

冇見過,但都幾靚丫!咁你會唔會帶??

大宅

引用:冇見過,但都幾靚丫!咁你會唔會帶??

原帖由 chichiwing 於 11-09-06 發表
冇見過,但都幾靚丫!咁你會唔會帶??
未戴過,好嬲!過咗度氣先算。我驚戴出黎會俾人笑。如果你喺街見到戴呢隻表嘅水魚就係我!

侯爵府

Juniecat 發表於 11-9-6 23:10
未戴過,好嬲!過咗度氣先算。我驚戴出黎會俾人笑。如果你喺街見到戴呢隻表嘅水魚就係我!

...

妳或者試下去hk g-shock問下,是否堅野,可能係d什麼限量版尼,只是我唔識及上網已估清晒,所以搵唔到呢
我要食牛柳

大宅

引用:Quote:Juniecat+發表於+11-9-6+23:10+未戴

原帖由 咸濕大師 於 11-09-06 發表
妳或者試下去hk g-shock問下,是否堅野,可能係d什麼限量版尼,只是我唔識及上網已估清晒,所以搵唔到呢 ...
多謝大師指點,請問HK G-Shock 是否尖東那間。不過我諗都唔駛問,張單個model no 都寫到烏哩單刀

侯爵府

Juniecat 發表於 11-9-6 23:29
多謝大師指點,請問HK G-Shock 是否尖東那間。不過我諗都唔駛問,張單個model no 都寫到烏哩單刀

...

全中,亦可以告發間奸商
我要食牛柳

珍珠宮

Juniecat 發表於 11-9-6 19:58
喺信和買,成$3xxx。又唔似假嘢,懷疑係改裝,最衰冇做好功課就落答,以後都唔幫襯個間嘢

...

我覺得又唔駛咁失望先既....
剛剛幫您去陶寶睇過都冇呢個COLOR....咁至少係假既機會都少D....
我之前都有見過一D錶舖會張幾隻唔同COLOR既110既PARTS拆落黎裝成一隻與別不同既COLOR....
但係您呢D COLOR好似都幾勿生....!

如果我係您呢...會搵多個男人陪您...拎返隻錶返去果間SHOP...
起先好好態度咁問佢...:係呢...我迆去上網搵過呀...都唔見呢個MODEL既...亦都冇見過呢個COLOR噃..點解既?睇佢點答您!如果佢話係新MODEL既,就問下佢有冇CATALOGE可以睇下....如果佢咩都SHOW唔到出黎,OR 答唔出既..半講笑咁問佢...會唔會根本冇出過呢隻色咖..係唔係原裝咖?
建議您全程,偷偷錄音!...有咩事就要黎大佢....

首頁

尾頁

跳至