想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

Aug 3 day 1, Aug 18 紅D有深過, 我諗80%左右咋,我當佢有排卵, 隔晚都有做功課, 做到Aug 23.
但其實由Aug 22開始, 一路紅D都keep住有線, 50%左右深,
到Aug 30係深到110%.....
今日Sep 2, 已經day 31 (我本身cycle 32日左右), 今日紅D得返40%...
但體溫就去到37度, 其實係咪無機呢?
我聽JM講, 紅D應該會一路KEEP住深色, 但我係由110% 跌返40%,
同埋會唔會我110%果日先係排卵呢? 煩惱....失望....無希望...

男爵府

did y use the clearblue test? maybe bingo.... wish u luck............

don't worry so much, it is hard to bingo

別墅

用過綠D check, 白雪雪....

男爵府

回覆 fungfung1001 的帖子

妳持續高溫左幾多日? 都未必冇機喎! 37度都算幾高溫!

2nd baby, Dec. 2014

別墅

高溫左兩三日啦, 岩岩用左3隻唔同的排卵紙CHECK, 紅D有50%左右, 另外一隻同上線差唔多色, 另一隻就110%....所以真係唔知邊隻先準...

好多JM話紅D係無咁sensitive...我都覺得係, 但又唔知邊隻準...我次次都用3隻黎CHECK...

而家都唔知叫唔叫做KEEP住深粗...因為紅D得50%.....

首頁

尾頁

跳至