想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

Since my c6 蟲蟲超級唔合格, 第一胎做 ivf 先成功.
Now, I want to have another baby and still have 3 frozen embryo. If FET don't success, don't know whether to start ivf again. But I am now 36 already and also don't want to start ivf again, as it's expensive and don't know will success or not.

Pls share. Thanks.

http://lilypie.com][/url]

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

個人覺得如果你真係好鍾意BB就試多次啦,成唔成功就交比個天決定,你已經盡左力,年齡同錢都不是問題,最緊要日後唔會後悔。

子爵府

試咗放雪胎先, 唔得先再consider

你已經好lucky有一個小朋友, 大把人(including me)仲等緊第1個, 我下年都35, 越諗越worry, 咁又何苦???

如果我已有1個, 亦非富有, 我諗我唔會再try人工, 咪自己試, 當然人人諗法不同

Relax!!!

大宅

回覆:如果已經有一個 BB, 大家會唔會做 ivf?

上年九月尾做ivf, 我剛剛六月生咗囡囡,booked咗十二月放埋上次雪嗰三個胎追龍BB。

Mrs.Kangaroo  wish you luck.  發表於 11-9-30 22:15

大宅

會吖!上年七月生咗個仔。將會係十月或十一月開始噴鼻!

首頁

尾頁

跳至