夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

公爵府

引用:我都會買過對或買個隻...唔見左都冇辦法架

原帖由 stupidman 於 11-10-08 發表
我都會買過對或買個隻...
唔見左都冇辦法架啦...
都係!

男爵府

回覆:如果你嘅另一半唔見咗隻結婚戒子,你會點?

會話下佢羅又未至於嬲,何況佢同我都吾戴既,放係我到,我吾見就有份~

男爵府

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章

唔嬲.....我同老公個對真金,兩隻都唔見咗
索性一齊買個對,仲要有咁平得咁平,係鈦金屬嚟。
反正金個隻帶帶下變形,煩到死。

複式洋房

我都整唔見左,我老公買個隻比我.

大宅

唔見左咪買過對大粒石D咪得囉..好少事..

禁止訪問

大宅

我同老公都唔見左隻結婚介子

大宅

我會好嬲...但係吾會買過對...買過對無左個意義啦....

不過我老公都識過吾見過一次, 好彩最后係垃圾桶揾返...個次真係好嬲...叫過佢放係我介子隔離吾好呢到放下個到放下....

公爵府

I am the one lost the wedding ring.....
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

大宅

我個隻真係唔見左,C6雖然無話我,但係我feel到佢唔鐘意囉......

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

哈哈!絕對吾會嬲!我哋結婚時;都冇交換介指,因為根本冇買!

承諾係吾洗套住架!

男爵府

引用:最緊要佢個人起度啫,介子唔見咗咪買過對貴

原帖由 huitingchi 於 11-10-08 發表
最緊要佢個人起度啫,介子唔見咗咪買過對貴啲O既囉!
Agree

心情開朗的一天

伯爵府

平時好耐好耐都唔戴一次, 唔嬲!

子爵府

我試過... 我本身都係成日唔見嘢嘅人, 所以已經將婚戒穿喺條頸鍊度, 點知有次去做body check要除頸鍊, 我已經好小心咁放咗係個手袋內格, 但最終唔知點解會跌咗喺診所嘅reception範圍, 好在打掃阿姐路不拾遺, 我先可以返返去攞返....

唔見咗嗰下勁唔開心...
我老公都有唔開心, 但知我唔係冇心裝載, 而係小心咗都唔見, 都嬲唔落...

教 養 孩 童 , 使 他 走 當 行 的 道 , 就 是 到 老 他 也 不 偏 離 。 (箴22:6)
Train up a child in the way he should go: and when he is old, he will not depart from it. (Proverbs 22:6)

瑪瑙宮

無咩野, 我自己都唔戴的.

大宅

如果你嘅另一半唔見咗隻結婚戒子,你會點?

唔嬲,因為我同我老公講:每唔見一隻,就要買返對貴一倍嘅!哈哈哈哈

大宅

唔緊要啦~買過隻大d閃d
一定唔會唔見

別墅

唔嬲,我地都唔戴嘅!

伯爵府

我老公之前係街跌左, 個刻我都有d嬲呀, 因為有紀念價值, 佢驚到原路走返轉頭係咁搵, 好在搵得返. 又另1次我係屋企唔見左, 我都好忟憎, 發晒癲咁搵, 搵左好耐終於搵到, 個下真係心都定晒. 之後老公對我講: 搵得返係咪好開心呢, 我好明白唔見左個種感受係點, 不過我1句都鬧過你呀, 因為我知唔見左係好唔開心既......

搞到我好慚愧

伯爵府

我老公之前係街跌左, 個刻我都有d嬲呀, 因為有紀念價值, 佢驚到原路走返轉頭係咁搵, 好在搵得返. 又另1次我係屋企唔見左, 我都好忟憎, 發晒癲咁搵, 搵左好耐終於搵到, 個下真係心都定晒. 之後老公對我講: 搵得返係咪好開心呢, 我好明白唔見左個種感受係點, 不過我1句都無鬧過你呀, 因為我知唔見左係好唔開心既......

搞到我好慚愧

首頁

尾頁

跳至