跳至

首頁

尾頁

大宅

日間 睡幾內 ? 日間可否自行睡 ?

My maid and 99 always carry BB to sleep during day time ..
even BB is not sleepy ....

99 commented that too young ... no need to learn / play / crawl a lot
sleeping is the best

My B sleeps 2 hours x 2 during day time
and sleeps from 11:00 to 8:00 at night with us ... (可自行睡)

男爵府

阿囡日頭訓1-2次...30mins-2hrs.. 要抱住/揹住訓..

夜晚...10-9...佢可以o係我隔離碌黎碌去訓著.. (叫自己訓卦..)

大宅

你地就好啦...我囝囝日頭訓3次...每次0.5至1個鐘...夜晚9點訓早上5-6點....一日共訓得10-11個鐘....要放佢o個床仔嗿佢訓先肯...

大宅

畀面勳章

我個囝日頭都系訓2次度,通常都系1個鍾至2個半鍾度,夜晚9訓到朝6早6-7點度,我個囝自己系床仔訓自己訓,比個奶嘴,比個公仔,放小小音樂,玩玩下就自己覺覺豬~~~

大宅

環保接龍勳章

回覆:yanyanma2007 的帖子

想問下你個b夜晚9點訓,咁一日食幾多餐呀?因我個b成12點先訓,想較返早d訓呀

複式洋房

亞b通常係中午12-2瞓晏覺,下午4、5點就再瞓一陣大約45分鐘,
夜晚就9:30-6:30
都要人係側邊陪下佢

複式洋房

回覆 2010BB 的帖子

我個仔又係十二點幾先訓,想較早d,都唔肯訓,就算迫到佢訓,十一點必定起返身,都唔知點算。

首頁

尾頁

跳至