跳至

首頁

尾頁

民房

請問愉景灣之偉倫小學好不好?

愉景灣之聖公會偉倫小學好不好?中學派位成續如何?

民房

Re: 請問愉景灣之偉倫小學好不好?

我冇去呢間學校睇過,以下都係個女0既同學媽咪講0既,請你自己再問人求證啦!

1) 校舍好大,好舒服,設備好好

2) 學校分班係根據你個B係白人定中國人,白BB一班,其他小朋友一班(聽落唔多likey......)

3) 好多家長同小朋友報呢間學校0既原因,係因為到升中時,呢間學校0既校網係香港中西區(名校區)喎!

?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(

伯爵府

point 3) 吾知仲係吾係, 吾知有冇轉左呢

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

係喎.......乜唔係轉左離島區咩?

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

上年都未轉,過幾年就唔清楚
你地知啦!教育既野成日轉
My Two Princess

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

pigpig

Agree. 真係攪到頭都大.
係呢, 你地仲番唔番澳洲ga? 諗唔諗住land?

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

emmypun ,
如無意外,小雪唔會係香港讀小學....
你囝囝返學未呀?
My Two Princess

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

pigpig

Trevor 11月開始番nursery.
小雪唔會係香港讀小學, 好呀, 果邊我諗小朋友讀書會開心d.

大宅

如果哥哥入唔到target直資小學, 我們會搬返db, 選讀偉倫. (希望抽到啦.)

首頁

尾頁

跳至