自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

岩岩係美心買蛋糕,佢問我買唔買現金劵開頭都無諗住買,但係佢買10張就8折
即係8折可以買個蛋糕
20張8折後仲送多一張
最後係買左20張,又無期限喎

有無d咩地方有d咁著數既現金劵呀?
咩類型都想知丫

nicksonma  係咪即係餅卡有8折? 而家仲有無呀?  發表於 11-10-31 14:24

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 +4熱血勳章

回覆 koey1206 的帖子

total how much for 20pcs ar?

ctyying  sorry,我同xx會買係$38/張  發表於 11-10-27 13:27
ctyying  你計啦,三十八一張,  發表於 11-10-27 13:17

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 +4熱血勳章

20 x $48 X 20% = $768 ($38.4/張)

送多一張, $768/21張 = $36.5/張

RIGHT?

禁止訪問

畀面勳章

大宅

回覆 Juliaqq 的帖子

正確

侯爵府

日日都要happy!!

子爵府

Starbucks 10 pcs get 1 pc free . 好似$280 and to be expired at end Feb 2012. 你check 清楚先考慮。
平平安安,開開心心
凡事不強求,活得開心

首頁

尾頁

跳至