母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

共330個奶袋,用左人仔261元+46元快递(順丰),計返港紙$1.1x一個,都OK吖

禁止訪問

回覆:bingzileung 的帖子

複式洋房

回覆:分享:淘左韩国奶袋

咁boots 咪仲抵?約$50~55 /50隻,泰國既,咪仲安全d?

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

粉紅色果隻,我係 http://www.mamaishop.com/deals/page/2/ 團購過,$138 (4合共120個)

珍珠宮

回覆:cat_ma 的帖子

我都有買,好抵!好用,啲膠都厚身同埋係BPA free,boots係平,不過我發現好多時溶奶先知個袋穿咗,漏到周維係同埋唔記得係唔係BPA free。

大宅

我都啱啱入咗呢隻!貪佢有個口可以倒奶出來!因為未生,買咗120隻先,好用再補倉!

大宅

BB防敏心得分享勳章

引用:請問金色同橙色盒有咩分別 +

原帖由 mandy629 於 11-11-04 發表
請問金色同橙色盒有咩分別
我都想問兩者有咩分別?

男爵府

BK Milk勳章

I buy the orange one in Hong Kong(樓上BB店),they also have the golden one, almost the same price as yours, the shape of the golden one is different from the orange one, there is a design like the teapot, you may cut the line and pour out the milk from there.

男爵府

回覆 mandy629 的帖子

金色係納米袋,係淘寶買得貴d,有側口撕開(賣家說明:纳米银材质与普通材质的区别:能阻碍细菌新陈代谢活动,并杀菌!纳米银本身略带棕黄色,并非异常)。而橙色係普通版。我見金色有側口設計係奶袋上方比較方便所以買來試試

大宅

陪月勳章

Can u share the taobao link ?
King Kong 全職爸媽大作戰https://www.facebook.com/kingkongmamadaddy
逢星期二在親子王國BK MILK分享我們家的故事!

男爵府

回覆 kittycc 的帖子

我係呢間買因為有齊spectra同perfection兩隻我都想試

http://item.taobao.com/item.htm?id=5372374209

如果只買spectra或perfection,可以搵番廣東省平d運費

禁止訪問

引用:回覆+kittycc+的帖子 [size=10.0pt]我係呢

男爵府

回覆 mandy629 的帖子

好的,而家冰起既存貨要個半月後先用到了,到時再share

禁止訪問

引用:回覆+mandy629+的帖子 好的,而家冰起既存

侯爵府

回覆 吉蒂小豬 的帖子

BOOT,但未試過你這樣的情況...真好采

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊