自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

1月中到期,剛剛打來 $155包上網+tv88個台+電話 抵唔抵?
之前打來$135 包上網+tv88個台 .要埋電視就加$20無增值,都無coupon送 ,俾d意見係唔係算ok,可以續約啦?

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我之前問就169+ TV再送萬O OR PIZZAHUT $400

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

$119包bb100+TV(佢話送我唔要所以唔記得幾多個台)+固網電話(連增值服務)+30minsx6個月IDD+1次免費搬遷(我住私樓,公屋應該可以仲平d)

典解茅lala又要禾千名

大宅

好媽媽勳章

$135...ok抵

最近轉用 香港寬頻bb100
$169包上網+tv88個台(好少看電視)+電話號碼 再送萬O$300....
$169..OK 啦 主要都係上網...

別墅

醒目開學勳章

回覆 三順 的帖子

can u pm me sales number? thanks.

三順  寬頻打黎冇sales電話架。  發表於 11-11-8 01:08

水晶宮

Elem 發表於 11-11-7 09:12
回覆 三順 的帖子

can u pm me sales number? thanks.
寬頻打黎續約我同佢講數之馬,其實呢個價我都唔係好滿意(之前比開$198,食左我幾年錢),不過費鬼事煩咪續囉,跟住屈佢送IDD同免搬遷,仲以為自己好叻點知之後續約果d都會送IDD我c6仲話我唔拖下佢添mouth:佢都唔知要拉据幾鬼煩,如果係佢我怕佢一早應承左人比貴價plan啦

公爵府

回覆 三順 的帖子

pm me sales number? ok??
thanks.

三順  128100打黎冇sales電話架。  發表於 11-11-8 01:07

別墅

醒目開學勳章

回覆 三順 的帖子

I see. But still no one call me uptil now.

三順  唔洗急,佢地急過你,一定會比電話你。  發表於 11-11-8 01:09

大宅

三順 發表於 11-11-7 02:40
$119包bb100+TV(佢話送我唔要所以唔記得幾多個台)+固網電話(連增值服務)+30minsx6個月IDD+1次免費搬遷 ...

嘩嘩!!!你呢個超抵WO~ $119 有齊晒 bb100+TV+固網電話(連增值服務)+IDD ! 我睇過其他討論,都無你呢個PLAN,係唔係要SEND 左CUT FROM 先有?有無SALES 個電話?

水晶宮

hohei 發表於 11-11-7 23:25
嘩嘩!!!你呢個超抵WO~ $119 有齊晒 bb100+TV+固網電話(連增值服務)+IDD ! 我睇過其他討論,都無你呢個PLA ...

我係續約架,乜都冇做等佢地打電話黎,講左幾次都係得呢個價,都試過比$13x我,比我鬧佢上次一續完約成街做$99,我就$198,我話做左咁耐水魚你唔比番平d我一於轉台,跟住佢問我想要做幾多,我話$9x啦,做到呢個價同可以話事o既人先好比電話我,後尾幾個人打左幾次黎,話最盡$109唔包電話,唉講到口水乾終於加多$10有埋電話續左約。(係寬頻打黎冇sales電話架)

Elem  109 + 10有 bb100 + 電話, tv 有什麼台?多嗎? thanks.  發表於 11-11-8 14:39
yauyauo  我情況同你一樣, 198蚊無耐, 就話轉99蚊,又係食左3年, 我都嘈佢  發表於 11-11-8 02:17

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都係一月到期,唔想同佢地續約啦~~~
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

可以上網睇下
自己登記有幾個plan提供
https://apply.hkbn.net/orp/orp_nc_step2_plans.jsp?mths=T4

bb100寬頻計劃
-免5個月服務月費、送$300萬寧/$400必勝客現金禮券、網上登記加送$600現金禮劵

• 服務月費 $169
• 合約期 24個月
• 豁免月費 5個月
• 本地最高頻寬 100Mbps 上/下載
• 海外最高頻寬 20Mbps 上/下載
• 安裝費用 -
基本禮品
豁免第13至17個月服務月費(每月$169)
上述優惠只適用於客戶於2011年11月30日或之前登記此計劃並成功安裝。客戶須預繳服務月費$600,有關預繳費用將於客戶首月寬頻服務月費開始回贈予客戶。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

bb100組合計劃(寬頻+免費家居電話服務+免費bbWI-FI)
-送$400必勝客現金禮券/ $300萬寧現金禮券、網上登記加送電影禮劵

• 服務月費 $169
• 合約期 24個月
• 本地最高頻寬 100Mbps 上/下載
• 海外最高頻寬 20Mbps 上/下載
• 安裝費用 -
基本禮品
24個月家居電話服務(價值: $2,592)
24個月bbWI-FI服務(價值: $1,872)
上述優惠只適用於客戶於2011年11月30日或之前登記此計劃並成功安裝。客戶須預繳服務月費$600,有關預繳費用將於客戶首月寬頻服務月費開始回贈予客戶。

珍珠宮

2018復活節勳章

sasa0208 發表於 11-11-8 08:40
可以上網睇下
自己登記有幾個plan提供
https://apply.hkbn.net/orp/orp_nc_step2_plans.jsp?mths=T4

AVERAGE ONE MONTH HOW MUCH AR???

水晶宮

Elem 109 + 10有 bb100 + 電話, tv 有什麼台?多嗎? thanks.

我都唔要,冇理佢有幾多台,鬼c咁多野要睇邊度得閒睇個tv丫!

複式洋房

都OK la, 我就$13X BB100+固網電話

大宅

三順 發表於 11-11-9 00:44
Elem 109 + 10有 bb100 + 電話, tv 有什麼台?多嗎? thanks.

我都唔要,冇理佢有幾多台,鬼c咁多野要睇 ...

哦!咁即係$119有BB100+固網電話 ! 而我加多$36 就多左 TV (88個台) , 但固網電話就無增值 ,睇黎我要再爭取下先!

首頁

尾頁

跳至