美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Pls suggest

男爵府

why do you want to lose weight? after pregnant?

男爵府

回覆:readymama 的帖子

Yes

禁止訪問

回覆:if I have $40000, which company to choose for lose weight

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

我自己減肥時係phyzical join咗個兩千幾蚊18個月的plan (可能而家冇咁平了, 但都係幾千蚊). 唔使18個月, 半年都減咗30 pounds. 其實減肥好睇自己恆心, 自己唔比心機, 成日食嘢唔節制, 咩減肥plan, 咩公司, 用幾多錢都冇用.

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

減肥唔使用咁多錢, 只要做運動同均衡飲食就OK啦.

ylydia05  不二法門!  發表於 11-11-21 12:46
janetlaiso  very agree  發表於 11-11-21 11:40

大宅

同事個女比錢減肥.... 用左三十幾萬

之後反彈

四萬不蚊不如用離交學費學游水好過

大宅

回覆:if I have $40000, which company to choose for lose weight

Pure fitness & yoga

禁止訪問

男爵府

如果我有$40000,我會留返買一樣自己好想買既野比自己,自己食小d,多運動,我就係靠咁瘦左23磅,一蚊都唔洗用!減得成買個hermes送比自己好過,你相信瞓喺度就可以瘦嗎?如果佢一樣要你配合食小d,咁點解要比錢去減?

大宅

$40000 在美容公司好玩用完但效果肯定你唔會滿意. 如果想駛錢兼且唔會太攋,我建議營養師(ie:msl / 尚營坊)+健身會籍. $40000 應該有找.

男爵府

回覆:casspoon 的帖子

Thanks for all of your valuable comment! The reason why I don't do exercise is o m lazy n no time...

男爵府

no time and lazy係唔會成功的!若果真係瞓住可以瘦,呢個世界冇肥人了!老實講,每日只需要抽一個鐘運動,食六成飽就可以了!唔好浪費錢!

複式洋房

do exercise, dont waste money

大宅

其實上美容院都要時間, 而且一定仲耐過你自己响屋企跟鄭多燕跳一個鐘舞~

別墅

自己減!

食少啲:只飲水和去油嘅湯水,怕清水淡口,加幾滴檸檬汁。戒吃澱粉,戒吃所有零食。口痕食青瓜、紅蘿蔔三色椒條或飲水吃生果。有味嘅嘢一概不飲,凍嘅飲料、食物一概不吃(我認為會減慢血液循環,肥!)我只准自己在星期六、日吃肉和澱粉去維持營養。

郁多啲:搭'車立'低幾層出,行樓梯,搭車早幾個站下車,行多啲!出多啲汗!

就好似balance sheet咁,出多、入少,好快就攪掂!

我生完B, 就係咁減咗60磅!

男爵府

懶人如果唔做運動同唔節制飲食,有幾多錢都減唔到。就算比你減到少少,唔做運動唔節制飲食,好快仲肥過以前。

洋房

要恆心...我覺得keep難過減...

首頁

尾頁

跳至