自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

琴晚有個女仔打上去講佢個friend 結唔成婚, 成班friend 安慰佢既事, 之後灘叔同迪偉播左首歌, 好應景架, 有無人知係咩歌啊?

thanks thanks

esmehouse  係唔係依隻呀 http://www.youtube.com/watch?v=6cxoVG8rriw  發表於 11-12-9 12:33
esmehouse  揭曉 or 囍宴  發表於 11-12-9 12:32

大宅

thanks, esmehouse,不過呢两首都唔係啊,

wsyggk  大概幾點播架? 等我上網聽返幫你睇下  發表於 11-12-9 12:52

禁止訪問

水晶宮

靚豬咪咪 發表於 11-12-9 12:25
琴晚有個女仔打上去講佢個friend 結唔成婚, 成班friend 安慰佢既事, 之後灘叔同迪偉播左首歌, 好應景架, 有 ...
Swing 那邊見?

http://www.youtube.com/watch?v=EhH3y3yqkq8

靚豬咪咪  就係呢首啊, 真係好好聽 thank you so much ,   發表於 11-12-9 13:38
alphabetagamma  超好聽.  發表於 11-12-9 13:20

欲知前世因  今生受的是  欲知來世果  今生作的是
是故莫以善小而不為, 莫以惡小而為之
Karma - What you put out into the world comes back to you.
How you live you life determines what kind of life you will have.

水晶宮

alphabetagamma 超好聽. 發表於 26 秒前

yes, 一路聽一路諗起d往事, 聽到眼濕濕
欲知前世因  今生受的是  欲知來世果  今生作的是
是故莫以善小而不為, 莫以惡小而為之
Karma - What you put out into the world comes back to you.
How you live you life determines what kind of life you will have.

大宅

回覆 wsyggk 的帖子

唔該晒wsyggk, 同埋各位既幫忙, 呢首歌真係好好聽,

大宅

加上昨晚的故事背景

令首歌更加正
優秀的政治家必須是個令別人相信他有誠信的大說謊者。
麥基亞維里

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

呢首歌

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

別人笑我太瘋癲,我笑你們更低b~~

首頁

尾頁

跳至