基督家庭

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 基督徒的姊妹小產過後之"再戰江湖--生仔篇"(Part II)

米水媽.....sure la, 我一結婚半年, 就中招, 意外有左, 跟住小產, 小產後10個月再戰江湖努力做人仔~ 所以而家都係結婚2週年咋~
米水 寫道:
ypt...倚~~阿後生女,咁妳咪一結婚無耐就有左bb囉?! ?-(

男爵府

陪月勳章

Re: 基督徒的姊妹小產過後之"再戰江湖--生仔篇"(Part II)

果然知足常樂呀~

ypt 寫道:
米水媽....咩bor, 咁我老公對我好好既~ 我都覺得我執到架啦~ 我學歷唔係好高, 冇我d fd 咁勁, 個個唔係大學生, 就係碩士, 個個人工都好高, 有份好有前途既工....雖然我冇個好老闆, 冇份好有前途既工, 但係我有個好老公嘛~ 我d fd 不知幾羨慕我, 因為我咁後生又嫁左, 仲就來做媽咪, 而佢地雖然學歷高, 人工高, 但連男朋友都未搵到~ :cry: :mrgreen:
我家有毛豆,毛毛家姐長長的,豆豆妹妹圓圓的,我愛毛豆。

伯爵府

ypt...咩呀~~係妳自己話妳老公唔衰妳先接受佢嘅~~! :tongue:

咁咪好囉~~唔好同人比,最緊要自己同老公快樂就得la~~
ypt 寫道:
米水媽....咩bor, 咁我老公對我好好既~ 我都覺得我執到架啦~ 我學歷唔係好高, 冇我d fd 咁勁, 個個唔係大學生, 就係碩士, 個個人工都好高, 有份好有前途既工....雖然我冇個好老闆, 冇份好有前途既工, 但係我有個好老公嘛~ 我d fd 不知幾羨慕我, 因為我咁後生又嫁左, 仲就來做媽咪, 而佢地雖然學歷高, 人工高, 但連男朋友都未搵到~ :cry: :mrgreen:

伯爵府

ypt....
ypt 寫道:
米水媽.....sure la, 我一結婚半年, 就中招, 意外有左, 跟住小產, 小產後10個月再戰江湖努力做人仔~ 所以而家都係結婚2週年咋~ [quote]
米水 寫道:
ypt...倚~~阿後生女,咁妳咪一結婚無耐就有左bb囉?! ?-(
[/quote]

子爵府

米水媽.....你就爽啦~ 羨慕 c 我呀~
米水 寫道:
好野~~!!!我又有得早走~~~

男爵府

陪月勳章

你地唔諗住過下2人世界先?

ypt 寫道:
米水媽.....sure la, 我一結婚半年, 就中招, 意外有左, 跟住小產, 小產後10個月再戰江湖努力做人仔~ 所以而家都係結婚2週年咋~ [quote]
米水 寫道:
[/quote]

伯爵府

ypt...哩個係我每日唯一嘅寄望黎~~!!!
ypt 寫道:
米水媽.....你就爽啦~ 羨慕 c 我呀~ [quote]
米水 寫道:
[/quote]

男爵府

陪月勳章

早D走都好,唔駛同人迫呀~

米水 寫道:

伯爵府

係la~~! 我結婚當初,完全無諗過生bb哩回事,果陣我剛27,心諗,係都30歲先諗la~,點都自由多幾年先,唔好煩~! 好la,到左30,唔到我唔諗,點知,又黎個sars,又唔駛諗,跟住拖下拖下,又小產埋,結果攪到依家先黎生~~~
queeniechung 寫道:
你地唔諗住過下2人世界先?

[quote]
ypt 寫道:
米水 寫道:
[/quote][/quote]

子爵府

米水媽, queenie.....做人真係要知足先會快樂既~

伯爵府

兩位後生少婦,老人家走la~~~

男爵府

陪月勳章

米水媽~~~而家都唔算好遲,你坐定粒六做媽咪啦~

米水 寫道:
係la~~! 我結婚當初,完全無諗過生bb哩回事,果陣我剛27,心諗,係都30歲先諗la~,點都自由多幾年先,唔好煩~! 好la,到左30,唔到我唔諗,點知,又黎個sars,又唔駛諗,跟住拖下拖下,又小產埋,結果攪到依家先黎生~~~

男爵府

陪月勳章

米水 寫道:

子爵府

米水媽.......世事d 野真係好難預料的, 我結婚時, 都係24, 諗住26左右要bb架啦, 點知去完旅行, 返來就有左, 都好開心架, 因為我地兩個都好like小朋友, 但點知, 小產左......傷心完, 咪唔再拖 lo, 有仔趁嫩生, 唔好等, 因為都唔到我地話事, 神要幾時比我地, 幾時拎番, 都有安排既~ :mrgreen: [quote]
米水 寫道:
係la~~! 我結婚當初,完全無諗過生bb哩回事,果陣我剛27,心諗,係都30歲先諗la~,點都自由多幾年先,唔好煩~! 好la,到左30,唔到我唔諗,點知,又黎個sars,又唔駛諗,跟住拖下拖下,又小產埋,結果攪到依家先黎生~~~[quote]

子爵府

米水 寫道:

男爵府

陪月勳章

咁又係~

ypt 寫道:
有仔趁嫩生, 唔好等, 因為都唔到我地話事, 神要幾時比我地, 幾時拎番, 都有安排既~ :mrgreen:

子爵府

queenie....米水媽超爽, 又可以早放, 得番你陪我咋~ 幾時到我放工呢~ :cry: :-(

男爵府

陪月勳章

其實..............我而家已經係屋企架啦~

男爵府

陪月勳章

係呢~~如果而家得你99黎住,係咪會好D~

子爵府

我知呀.....真羨慕呀, 我都想我而家已經係屋企~ 我仲有個半鐘先可以放工呀~ 有排等~ :-(
queeniechung 寫道:
其實..............我而家已經係屋企架啦~

首頁

尾頁

跳至