自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

早兩天在GAP網店買了條毛冷頸巾俾阿女. 今日下午收到, 因為是買給小朋友用的所以先拿去洗. 只是在洗衣粉水裡揉了一下就發現毛冷斷開了!

961123    發表於 11-12-22 08:54

大宅

子爵府

回覆:GAP 頸巾

平平安安,開開心心
凡事不強求,活得開心

大宅

回覆 回覆:eqqihigh的帖子

poor

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

男爵府

咁化學?唔好畀小朋友戴呀

子爵府

GAP 頸巾

咁化學

男爵府

myjacob 發表於 11-12-21 22:44
早兩天在GAP網店買了條毛冷頸巾俾阿女. 今日下午收到, 因為是買給小朋友用的所以先拿去洗. 只是在洗衣粉水 ...

咁差,買左$$

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

試下拎去門市問下

象牙宮

How much is it?

琥珀宮

親子達人勳章 畀面勳章

男爵府

中環開o左間専門店, 你去問o下!!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

係未gap官網我都1516買唔買對boot比我小朋友

伯爵府

幾錢!?

別墅

大宅

係官網買的, 我昨天立刻send 左個投訴email去, 但GAP客服一直都冇回覆.

我估官網同中環的鋪係唔同"公司"的.. d貨品唔同.. 間鋪都冇賣呢條頸巾

雖然條頸巾折左只係$75.. 但係完全未用過就爛 ...講真我唔係好敢再上網買佢d野喇. 退/換都要寄去上海, 郵費唔少不特止, 陣間寄左上去又唔理我 or 又話收唔到 or 又話唔可以退 咁我咪仲蝕水?!?!

bb123321    發表於 11-12-22 12:51

男爵府

Simple is the best.

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

質料咁差 mouth:

珍珠宮

BK Milk勳章

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

myjacob 發表於 11-12-22 10:52
係官網買的, 我昨天立刻send 左個投訴email去, 但GAP客服一直都冇回覆.

我估官網同中環的鋪係唔同 ...

唔同出處啫

web果d係大陸貨

shop果d多數係indo

首頁

尾頁

跳至