跳至

首頁

尾頁

大宅

環保接龍勳章 陪月勳章

大家好! 我岩岩搬黎觀塘區, 囡囡依家歲半, 想幫佢搵平日上的 playgroup. 主要係唱下歌, 玩下大小肌肉活動, 學下生字就 ok, 大家有無好介紹? 同埋邊度有 kindermusik 班?

大宅

Joeywonghk 發表於 12-1-3 16:22
大家好! 我岩岩搬黎觀塘區, 囡囡依家歲半, 想幫佢搵平日上的 playgroup. 主要係唱下歌, 玩下大小肌肉活動, ...

RainXXX World Learning Centre (near Kwun Tong MTR)

TiXX Seed (Kindermusik)

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離。箴言22:6

大宅

環保接龍勳章 陪月勳章

回覆 DorMama 的帖子

唔該曬 DorMama! 有無 website 可以睇到佢地 d 資料? thx!

大宅

Joeywonghk 發表於 12-1-4 14:26

唔該曬 DorMama! 有無 website 可以睇到佢地 d 資料? thx!

bk可能會block, anyway你可以用google入呢兩個名去 search佢地既website.

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離。箴言22:6

大宅

環保接龍勳章 陪月勳章

DorMama, 唔該曬, 我已經 book 左 rainbow 試堂啦!

大宅

Joeywonghk 發表於 12-1-5 15:21

DorMama, 唔該曬, 我已經 book 左 rainbow 試堂啦!

我個女宜家係rainbXXX 梗堂, 果度個miss教得佢好好, 希望你都鐘意啦!

大宅

環保接龍勳章 陪月勳章

你個囡幾大? 唔知第日有無機會做同學.

大宅

Joeywonghk 發表於 12-1-5 17:31

你個囡幾大? 唔知第日有無機會做同學.

就黎3歲啦!

洋房

今日行過麗港城,見到有間叫TinyFeXX既易拉架,好似都係免費試堂,行開都可以試吓,網址無睇錯係

大宅

環保接龍勳章 陪月勳章

回覆 happyboy22 的帖子

thx happyboy22

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

版主提示:有些會員經常幫某學習中心宣傳,請其他會員自己行量該學習中心是否適合自己小朋友,不要盡信網上介紹,如有會員真心介紹學習中心資料,請不要全名貼上,可加上xx,謝謝合作! 
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

DorMama 發表於 12-1-5 09:51
bk可能會block, anyway你可以用google入呢兩個名去 search佢地既website.

既然知BK會block,你可在尾兩個字打xx,避免給人話你有幫人宣傳之誤會!
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

大宅

monkey妹 發表於 12-1-6 14:56
既然知BK會block,你可在尾兩個字打xx,避免給人話你有幫人宣傳之誤會! ...

thanks for your remind!

大宅

你好呀!我囡囡都係歲半, 係RAINBOW上緊PG, 個MISS教得幾好

大宅

FilaLi 發表於 12-1-12 13:07
你好呀!我囡囡都係歲半, 係RAINBOW上緊PG, 個MISS教得幾好

我阿女已經係果度上左半年, 宜家仲上梗. 但係我又想比佢去學下其他野, e.g. 跳舞, 畫畫, 好難分配時間.... 因我只有星期六得閒帶佢去學...

大宅

我都仲上緊, 嚟緊25/2就轉為18個月個班啦(4:45-5:45), 都想阿囡學多D嘢, 但又唔想佢咁細個太辛苦, 所以星期六上堂, 星期日休息下, 或去其它地方玩

首頁

尾頁

跳至