懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我星期四就去翹康照結構.
想問聲係翹康照過結構架MAMA, 翹康照BB果樣時會唔會比3D/4D你睇?
因為我見有D MAMA話有D診所照結構照BB有無兔唇時會將2D畫面轉去3D/4D.

大宅

請問有無媽媽知?

大宅

回覆:翹康照結構

係唔係尖沙咀何美華醫生幫你照?

大宅

回覆 lilyho1211 的帖子

我係孫鍚鴻醫生照

大宅

i want to know too coz i also 孫醫生

禁止訪問

BK Milk勳章

洋房

They not provide 3d/4d service now. Both shatin and tst branch.

公爵府

畀面勳章

引用:They not provide 3d/4d service now. Both

原帖由 cenaza 於 12-01-10 發表
They not provide 3d/4d service now. Both shatin and tst branch.
術仁安醫院都冇呀我20/2入仁安照結構呀!

各位服用任何中藥前,應先向中醫師請教為宜!

大宅

回覆 cenaza 的帖子

真係衰 咁貴都無3D/4D睇

大宅

我上星期照,有喎!但係沙田姑娘話沙田無得照結構,我係去尖沙咀照。不過就無DVD,醫生比左十幾張相我同照左成半個鐘

大宅

回覆 Sakpp 的帖子

我BOOK時話包相,包DVD及REPORT的
咁俾相你揀 有無BB臉部3D/4D?

大宅

一樣,沙田產檢,尖咀照。冇dvd,十幾張相及照半小時,全程2d。我都覺乜都冇,有d貴,但主診係翹康醫生咪跟佢做埋。

公爵府

畀面勳章

引用:我上星期照,有喎!但係沙田姑娘話沙田無得

原帖由 Sakpp 於 12-01-10 發表
我上星期照,有喎!但係沙田姑娘話沙田無得照結構,我係去尖沙咀照。不過就無DVD,醫生比左十幾張相我同照 ...
我係落仁安醫院照呀,搵冼醫生照要落番仁安,唔得響尖沙咀翹康照,知唔知有冇?

伯爵府

引用:回覆+lilyho1211+的帖子 我係孫鍚鴻醫生照

原帖由 小豬精 於 12-01-10 發表
回覆 lilyho1211 的帖子

我係孫鍚鴻醫生照
請問照結構幾錢呀?謝

大宅

回覆 小豬精 的帖子

唔知係咪個個唔同, 我之前唔記得問姑娘, 我去到見醫生, 醫生笑笑口話無, 話會比多d相我. 所以可能都係睇邊個醫生. d相入面有幾多係3d/4d

大宅

回覆 siutreasure 的帖子

咁我唔知有無, 不過聽講仁安照要2700, 我o係bk 見有姐妹話仁安岩岩加左價要2700. 我o係尖沙咀上星期五照就1800, 其實真係比其他地方貴, 不過我見睇開吳醫生, 又有機會佢幫我生, 我就跟埋佢. 講真如果比我揀過, 我可能去d平d照算. 因為都無乜特別.

大宅

我BOOK時要$2050 (2月就加至$2700)
點解又會有個$1,800咁海鮮價?

大宅

補充:
我主診係余啟文醫生
不過余醫生係唔照結構 所以由孫醫生照

公爵府

畀面勳章

引用:回覆 siutreasure 的帖子 咁我唔知有無,

原帖由 Sakpp 於 12-01-11 發表
回覆 siutreasure 的帖子

咁我唔知有無, 不過聽講仁安照要2700, 我o係bk 見有姐妹話仁安岩岩加左價要2700. ...
仁安舊價係$2050,二月開始加到$2700,點解你會$1800既?

公爵府

畀面勳章

引用:補充:我主診係余啟文醫生不過余醫生係唔照

原帖由 小豬精 於 12-01-11 發表
補充:
我主診係余啟文醫生
不過余醫生係唔照結構 所以由孫醫生照
仁安只係得幾個醫生照oscar同結構,因為要有認証,唔係個個醫生都做得,我係冼醫生接生、產檢、oscar同結構既!

首頁

尾頁

跳至