興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人知道點樣可以令到打電話比你既人, 聽到既唔係"lin lin"聲, 而係一首歌呀?

有次, 我試過打電話比個friend, 發現係我等緊佢聽電話既時候, 播既唔係lin lin聲(即係好似我地平時打電話比人既聲), 而係一首音樂, 又或者係一首歌, 我都好想人地打比我既時候, 一路聽歌, 一路等我把聲出現, 咁就算係比人鬧, 都無鬧得咁大聲

子爵府

醒目開學勳章

Re: 有無人知道點樣可以令到打電話比你既人, 聽到既唔係"lin lin"聲, 而係一首歌

唔係電話set架,要係係你用緊既台,申請架∼∼
]

大宅

Re: 有無人知道點樣可以令到打電話比你既人, 聽到既唔係"lin lin"聲, 而係一首歌

angelcheung 寫道:
唔係電話set架,要係係你用緊既台,申請架∼∼

點申請架(我係用CSL, One2free), 係唔係我用邊隻歌都得架

子爵府

醒目開學勳章

你去呢個網 http://one2free.hkcsl.com/chi/value_add_ringmaster/index.jsp

睇下啦~~

]

男爵府

畀面勳章

東京mewmew,
接駁鈴聲lai ga...要上台申請ga...我用peoples如果用接駁鈴聲要另加$15/month...download一首歌$5蚊

大宅

Thanks monchan

大宅

angelcheung 寫道:
你去呢個網 http://one2free.hkcsl.com/chi/value_add_ringmaster/index.jsp

睇下啦~~

Thank you

首頁

尾頁

跳至