懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

回覆 雙魚媽媽 的帖子

D強國人真係好like問人價錢, 我老公都有強國親戚,好在佢地都好好禮貌同有家教,所以有時佢地落黎玩1-2日住係我地度,我地都有招呼佢地,佢D強國親戚都好"被視"佢D強國人既質素同行為,所以如果個個強國人都識自律(都5會有可能架喇) 我地就5會咁仇視佢地啦

侯爵府

樓主真係好有修養,忍功一流,在下佩服佩服~
I never mind the rain from the sky, as long as I have the sun in your eyes~

別墅

引用:其實今次係我第二次招乎老公O既強國親戚...

原帖由 雙魚媽媽 於 12-01-26 發表
其實今次係我第二次招乎老公O既強國親戚...

上一次O既經驗係唔錯O既, 上一次係老公O既表哥一家人, 爸爸同 ...
哈!typical 強國女人,又8又口多。其實你點答都激死,話自己冇$,佢就乘機踩多兩腳,俾說話你聽。話有$, 佢又會有機會吹大,show off 自己。面子對佢哋最緊要。唉~ 希望你唔洗再見到佢哋,真係死唔小細胞...

複式洋房

畀面勳章

回覆:雙魚媽媽 的帖子

其實有大肚婆就係一個好藉口推左佢地上來屋企住,大肚婆唔病得又唔可以亂食藥,佢地衛生意識甘差,又易出街後帶左菌番來... 其實你真係要同老公好好商量日後點應付佢地,你都講佢地又有車有樓,甘咪由佢地租酒店住囉,旅遊仲要人地比錢?比得几多次?佢地只會老馮陸續有黎!勸你唔好做壞手勢啦。

花時間與那些在滋養你生命的人相處。有些人會消耗你的精力,也有人會幫你補充精力,有些人走到哪裡都能帶來歡樂,有些人卻是帶走歡樂。要給自己一些時間,和那些激勵你、鼓勵你的人在一起。

首頁

尾頁

跳至