母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 1bear1dream 的帖子

哈哈呢個比喻好好笑!

伯爵府

回覆:hyritaleung 的帖子

另一個媽媽講架!我覺得好正

大宅

唔好理會佢地, 佢地係無知, 同被奶粉商洗腦
你老公係支持你的話, 等佢幫你擋晒呢D無謂說話.

加油呀! 大家都會支持你. 你唔好因此而放棄呀!
生得小B出黎, 當然俾最好的食物俾佢啦!!
~~ 祂不應許天常蔚藍, 但應許祂的慈愛常在!~~
~~ 願我們常存感恩的心去讚美上主!~~

男爵府

趣教勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔好理,一定要堅持
我D家人都開始話一定要捕奶粉,我反而餵多多人奶
好在老公支持我
而家BB得意而且有重,佢得就無反對啦就叫我好好地食多DTIM
加油加油

大宅

謝謝你們的支持!

大宅

回覆:62 & 99話:做咩你唔俾奶粉,係都要俾孫仔食人奶?

我都有同樣問題,99仲自己揀邊隻奶粉,又好勤力烚定奶樽潻!
不過我有C6支持

別墅

回覆:62 & 99話:做咩你唔俾奶粉,係都要俾孫仔食人奶?

唉!我咪又係!一日到黑都叫我餵奶粉,我未生之前已經咁講,到而家生咗十幾日都仍然係話「餵奶粉好啲呀,我三個都係食奶粉大,餵人奶好麻煩架,你又咩都唔食得,而家生完又唔補得,你都係比奶粉佢食啦」最激氣係連我老公都比佢洗哂腦,成日問我諗住餵幾耐,真係好嬲架

大宅

katielaw 發表於 12-2-7 05:12
唉!我咪又係!一日到黑都叫我餵奶粉,我未生之前已經咁講,到而家生咗十幾日都仍然係話「餵奶粉好啲呀,我 ...

哈哈! d對白一樣呀!

別墅

引用:唉!我咪又係!一日到黑都叫我餵奶粉,我未

原帖由 katielaw 於 12-02-07 發表
唉!我咪又係!一日到黑都叫我餵奶粉,我未生之前已經咁講,到而家生咗十幾日都仍然係話「餵奶粉好啲呀,我 ...
你都要加油啊!支持你

複式洋房

Breast feeding is the best gift to your baby cos its vy healthy and good for you as well,l fed my little boy til 1 yr old until he don't want to drink it.your 99 just want your bb live with them but they not understand how this baby food can help their grandson become smart and healthy .add oil

大宅

自然界動物從來都冇話要靠其他動物ge奶黎生存
點解人類自己ge奶餵唔到自己下一代, 要靠牛/羊 ge奶?
以前戰後生10個我又唔信咁有$$全奶粉
又唔見好蠢好孱, 咪又係做晒醫生律師

加油呀, 恆心好緊要
第時讀K1你就知人奶ge好處
BB抵抗力會強過奶粉B好多

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊