懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 Yuww 的帖子

請問你係美國東定西岸生?
我就快起程過去, 而家14 weeks... husband係個邊做野... 對於個邊點安排一d都唔知...
想知多d!

別墅

回覆:sugasuga 的帖子

Hihi. I was in LA.. A u going there? I send u some info la..

別墅

引用:回覆+Yuww+的帖子 請問你是點安排的?+老公

原帖由 ccssww22 於 12-02-09 發表
回覆 Yuww 的帖子

請問你是點安排的? 老公陪足兩個月? 費用total 多少?
已pm 左你

大宅

回覆 Yuww 的帖子

Thanks for the message.
我係東岸, 有地方住... 我唔知我個邊有無月子中心...

別墅

回覆:sugasuga 的帖子

個邊有架(^^)不過你要留意下個到醫療費用。我之前都諗住去newyork..我舅父到,后來check左無保險生仔package要十萬港弊。要當地人先可買保險!所以最後我都係䉑去紐約,改去LA

複式洋房

may i ask y u want to give birth in US? Is that only because of the US passport? Or yr family is there? I have family there but never think of giving birth in US. I will think if my husband is with me, anywhere is fine. I dun want my husband to miss any growing part of our BB And I am proud to hold HKSAR passport too he hehehheeee

禁止訪問

陪月勳章

引用:You got to be kidding me. You do know th

男爵府

引用:個邊有架(^^)不過你要留意下個到醫療費用。

原帖由 Yuww 於 12-02-11 發表
個邊有架(^^)不過你要留意下個到醫療費用。我之前都諗住去newyork..我舅父到,后來check左無保險生仔packag ...
請問大概過程係點,要幾多費用架?!可以PM我嗎?!

首頁

尾頁

跳至