懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

please pm to me? thank you!

大宅

回覆:想照4d,照過的媽咪有無好介紹?

pm我呀!我有興趣呀!

別墅

我之前去左呢間"婦健"做產檢...我真係唔想再去啦...
http://www.feminahealthcentre.com/contact-us

果個陳創無醫生照超聲波超大力...好痛呀...
我已經叫佢細力D...我仲要返到屋企都仲隱隱作痛...

佢度頭度到我盤骨好痛...仲有梗到我個胃同肋骨都好痛...

不過我唔LIKE的主要原因係俾佢地D姑娘係咁打電話俾我...我返工都好忙...佢地咁電話追魂好騷擾...

我原本約好6.00P.M. 去
第一個電話: 問我可唔可以早半小時
之後我開會...有3個MISS CALL
第二個電話: 可唔可以再早半小時
第三個電話: 可唔可以立即到診所...依家無咩病人O係度呀~

我即刻放低公司D野飛過去, OK, 我未夠5.00P.M. 已經到診所......結果多人到好似去飲茶等位咁...
結果咪又係要等...一樣係遲過原定最初約好O既時間....咪又係過左6.00P.M.先有得睇...
醫生果D係時間, 我果D唔係時間? 為咩要D病人咁等你?

呢D唔係MISTAKE, 唔係安排失當, 唔係資源問題令服務唔好...
呢個係故意咁叫D媽媽上來等...因為我見到其他媽媽有嘈D姑娘...

別墅

Can u pm me, thx !

yukyiuchan 發表於 12-2-8 12:27
之前我照過一個起尖咀既,$9xx到,有些贈品送,仲照左好耐…我成家人去睇個e生都好好人,好有耐性,照左成45分鐘 ...

大宅

回覆 yukyiuchan 的帖子

可否PM畀我呀,唔該晒!!

大宅

引用:之前我照過一個起尖咀既,$9xx到,有些贈品送

原帖由 yukyiuchan 於 12-02-08 發表
之前我照過一個起尖咀既,$9xx到,有些贈品送,仲照左好耐…我成家人去睇個e生都好好人,好有耐性,照左成45分鐘 ...
Can u pm me details?

複式洋房

引用:之前我照過一個起尖咀既,$9xx到,有些贈品送

原帖由 yukyiuchan 於 12-02-08 發表
我都打算到30週就去照4D啊!吳該PM資料俾我呀!Thank you

複式洋房

回覆 回覆:yukyiuchan的帖子

plz pm dr's name to me!thanks

大宅

我都想要啊!

複式洋房

回覆:想照4d,照過的媽咪有無好介紹?

我都想要資料,Thanks

男爵府

可以介紹比我嗎? THANKS!

複式洋房

Please pm me, thanks :)

複式洋房

我都想要呀。可以PM我嗎?THX!

男爵府

可唔可以 pm 埋我呀?
同埋想問幾多週照 4D 最好?

複式洋房

回覆:yukyiuchan 的帖子

可pm 我嗎?

別墅

Pls pm me. I m interested!! Thanks!

別墅

回覆:yukyiuchan 的帖子

可以pm比我麻?thank so much

大宅

我都想知呀,可唔可以pm埋俾我? Thanks!!

別墅

Can u pm info to me.? Thxxx

大宅

回覆 yukyiuchan 的帖子

please pm me too..thanks a lot

首頁

尾頁

跳至