家庭理財

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

引用:大力大力,+我好擔心,我買了好大額的儲蓄

原帖由 ope 於 12-04-14 發表
大力大力, 我好擔心,我買了好大額的儲蓄保險,年供,供三年,每年6個位,第五年全取連本金加3%利息,佢保 ...
溫馨提示,因你已被人知道你每年可供6位數字的保險。切勿把聯電話告知這綱的經紀DD,唔係就sell到你暈!有咩自己上去問,不要通過等三者!

禁止發言

禁止發言

大宅

回覆:保險經理之 - 不能說的秘密 ~~ (精華文章...必看)

問第三者…哈…大力兄,新說法,第三者來攞個contact, 起個底,當然又可以說句,信則有,不信則無!

男爵府

畀面勳章

引用:講真,與其打比cs,不如比個policy+no.第三者

原帖由 piersl 於 12-04-14 發表
講真,與其打比cs,不如比個policy no.第三者幫你check...

cs d script有時真係幾可怕... ...
我詁吓炸,第三都是你嗎,
叫樓主找公司其他agent問,去邊到找,打去講、唔該我要新agent、,

大宅

回覆:保險經理之 - 不能說的秘密 ~~ (精華文章...必看)

我覺得蘋果記者好d

禁止發言

男爵府

畀面勳章

回覆:piersl 的帖子

唔該唔好再耍弄樓主哪!煩悶!:;pppp:

禁止發言

侯爵府

我星期一找那份單 upload 上來, 放心, 我不會留個人資料的 ! 我看到大力一直都致力維護 c9 權益, 所以我才問一下.

我看了大力轉載的那個 agent 的大踢爆, 當中好多術語, 不很明白, 所以我才問一下我的單到底安不安全.

珍珠宮

好媽媽勳章

留位

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

大力兄,請問咩係 101
我父母喺AIA買咗好多份保險
我又唔知係咩,好怕佢地老來無咩錢喺身

只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

09729loklok 發表於 12-4-18 15:09
大力兄,請問咩係 101
我父母喺AIA買咗好多份保險
我又唔知係咩,好怕佢地老來無咩錢喺身

你睇一下 #102 - #104 那些是其中個案 !!
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

侯爵府

大力請你幫我看下這個是不是真的能最少拿回55萬? 若只有保證那舊錢我已很安樂!

侯爵府

保單

侯爵府

我很擔心, 我有好多份這種單, 供完等到期收錢, 佢話保證係咪肯定有?

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

ope 發表於 12-4-19 13:17
大力請你幫我看下這個是不是真的能最少拿回55萬? 若只有保證那舊錢我已很安樂!
...

係保証最少拿回55萬 !!
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

男爵府

回覆 ope 的帖子

保證只有2%P.A 太少了.

侯爵府

回覆:大力大力 的帖子

那我放心了!! 2%己很開心, 我最怕買了血本冇歸那些單

侯爵府

回覆:人一木太 的帖子

我從來不看紅利, 因為親身見過派唔足, 保證2% ,當儲蓄噰, 我有其他投資的

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊