嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

空氣清新機

請問那款型號的空氣清新機好?因我家飼養了一頭小狗, 以免bb吸入太多塵埃. Thank you very much. :wink:

大宅

Re: 空氣清新機

我係jusco買左一個牌子叫"goodspere"的香薰機,係可以淨化空氣的,因為我用左差不多一個月多d,真係少左好多塵囉,同d空氣都清新左.

別墅

請問價錢大約多少呢?? thx
smallping 寫道:
我係jusco買左一個牌子叫"goodspere"的香薰機,係可以淨化空氣的,因為我用左差不多一個月多d,真係少左好多塵囉,同d空氣都清新左.

民房

朋友介紹用一隻叫Acropure嘅空氣清新機, 係香港科技大學硏發, 仲申請埋專利技術, 連香港機場都用這套系統, 又唔貴, 千零2仟蚊, 真係幾好用. 大仔有病時都無咁易傳染細b, 隻狗d味又少咗好多, ok架. 係個外型唔靚仔同條街少地方可以買到囉.

大宅

Thanks for your recommendation. Do you know where we can buy this model ? Any agent for display? Thanks a lot!

民房

我都係朋友office用開, 介紹間公司俾我call個sales咋. 我pm間公司資料你自己打去問啦.

洋房

因我家近馬路, 囡囡三個月病左兩次, 想要Acropure嘅空氣清新機資料, 可否PM我 ? Thanks...

大宅

好似係$7xx,因為我買果時jusco做緊promotion.你可以去睇下啦.

hei822 寫道:
請問價錢大約多少呢?? thx [quote]

smallping 寫道:
[/quote]

別墅

thx!! :-P

複式洋房

我朋友介紹我買sharp空氣清新機, 我都買左一部. HK$1,988 (Model: P40SF), 我貪佢可以清洗2層隔塵filter, 方便呀.

複式洋房

用空氣清新機會唔會好食電,係咪日夜不停咁開.

首頁

尾頁

跳至