跳至

首頁

尾頁

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係咪之前喺上水果個袋鼠媽媽鄰里支援幼兒照顧計劃???大埔都有呀?
樓主請問有無多D資料? (如電話? or 網址??)
我想high light 個topic等多d人留意下,
thanks
執仔之手 與仔偕老

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

celavie 發表於 12-2-21 14:38
認同版主的意見,講多少少資料,好讓更多家庭受惠。
其實樓主已經PM左電話俾我了,我本身諗住問多少少資料先,
但係又成日唔記得,
SORRY SORRY!!

執仔之手 與仔偕老

王國長老

sukiau911 發表於 12-2-16 17:06
請問係咩嚟架?
其實過往都有好多媽媽問, 大埔有無托管服務...但一直大埔都欠缺提供托管服務的機構。
現在袋鼠媽媽搬來了大埔, 就可以解決到大家的需要。

呢個服務計劃係婦聯負責的,
我剛問過, 服務每小時$20,
服務對象係0-6歲的小朋友家長,
期間小朋友會在負責媬姆的住處接受托管的。

執仔之手 與仔偕老

王國長老

WingWing0607 發表於 12-8-27 16:42
Would u pm more details to me, thanks a lot....
其實第一個post已經有電話地址喇,仲想要什麼資料??

執仔之手 與仔偕老

首頁

尾頁

跳至