懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

本來想搵張智醫生照4D,但姑娘話已FULL,介紹我去其下集團另一醫生黃健新醫生,請問有冇人睇過佢?

別墅

陪月勳章

回覆:黃健新醫生照4D

我睇過,照4D,醫生都幾好心機既。

大宅

大約要幾多錢???

子爵府

lessenth 發表於 12-2-18 14:47
大約要幾多錢???
$900 (包 REPORT + 一隻 VIDEO DVD + 一隻相片 CD)!
我自己都係搵黃醫生照 4D,介紹過比其他 BK 媽咪,佢地都讚架 =)

大宅

咁幾時先照得???同埋要幾奈之前MAKE APPOINTMENT呀???

子爵府

lessenth 發表於 12-2-18 14:52
咁幾時先照得???同埋要幾奈之前MAKE APPOINTMENT呀???

黃醫生建議 26-27 週,佢唔算太難約,不過早些少預約穩陣 D!

大宅

carolpuiyee 發表於 12-2-18 15:08
黃醫生建議 26-27 週,佢唔算太難約,不過早些少預約穩陣 D!

唔該曬

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

e, 原來佢0地同一集團

別墅

我去左呢間"婦健"做產檢...我真係唔想再去啦...
http://www.feminahealthcentre.com/contact-us

果個陳創無醫生照超聲波超大力...好痛呀...
我已經叫佢細力D...我仲要返到屋企都仲隱隱作痛...

佢度頭度到我盤骨好痛...仲有梗到我個胃同肋骨都好痛...

不過我唔LIKE的主要原因係俾佢地D姑娘係咁打電話俾我...我返工都好忙...佢地咁電話追魂好騷擾...

我原本約好6.00P.M. 去
第一個電話: 問我可唔可以早半小時
之後我開會...有3個MISS CALL
第二個電話: 可唔可以再早半小時
第三個電話: 可唔可以立即到診所...依家無咩病人O係度呀~

我即刻放低公司D野飛過去, OK, 我未夠5.00P.M. 已經到診所......結果多人到好似去飲茶等位咁...
結果咪又係要等...一樣係遲過原定最初約好O既時間....咪又係過左6.00P.M.先有得睇...
醫生果D係時間, 我果D唔係時間? 為咩要D病人咁等你?

呢D唔係MISTAKE, 唔係安排失當, 唔係資源問題令服務唔好...
呢個係故意咁叫D媽媽上來等...因為我見到其他媽媽有嘈D姑娘...

大宅

我想找個細心,有耐性既好e生似產檢,之前search咗好多資料,好多jm推薦林勇行,張智,巫少慈,黃建新,都OK。

我剛剛打去book~~張e生,要3月尾先有期~~巫e生要4月中,黃e生就3月頭,好多人話張e生度勁多b6人,所以我book咗黃e生 原來張e生同黃e生係同一集團架

男爵府

2024年龍年勳章

回覆:黃健新醫生照4D

可唔可以pm佢電話比我?唔該晒!

首頁

尾頁

跳至