夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆 bobo721 的帖子

我唔係男人唔太 sure ..
但工作好累。。理應係會做少左既。。男女都會。

但唔會累足幾個月掛。。。~~

2 個月都有問題啦。。何況4個月

記住。。除左同屋企果件做。。。佢地仲有把解決方法。。。

rayhong9  如果兩夫妻關係吾好,成日吵架,感情淡薄,就吾會想做。  發表於 12-4-27 18:39

男爵府

回覆:bobo721 的帖子

我C6都有上大陸做野,一星期兩日,已經有十年,週圍嘅朋友,甚至我媽咪都不時提醒我,小心老公去叫雞同有小三,但我對佢太有信心,又或者我對自己太有信心,從來冇咁樣諗佢,亦比足自由佢,不會查根問底。結果換返嚟嘅係,佢去左叫雞,亦有左小三,仲想同我分開。我是一個人版,敬請你朋友小心小心!

chetwyn.mama    發表於 12-3-8 11:47

複式洋房

上面d女人做d平時你唔肯做果d野男人已經心癢癢,仲有d 新野玩好快沉淪。

大宅

q888p 發表於 12-2-29 22:54
上面d女人做d平時你唔肯做果d野男人已經心癢癢,仲有d 新野玩好快沉淪。

我C6都係這樣說, 但佢話佢自己沒有, 只是其他同事有玩玩, 大陸女人比香港平,而且幾難做的都肯做.

大宅

我C6話一起唱K, 見到幾個男人一起向同一個女仔不停上上下下內內外外抽水, 個女的還可以好Q的向你發姣, 其實已經差不多是一對一, 一男對一女, 但係D男的總會向其他女人抽水, C6話見到都頂唔信, 感到佢地唔乾淨, 所以沒有同流合污.

大宅

畀面勳章

回覆:大陸工作的男人, 會唔會好容易去滾??

十個有九個都會,大陸啲女仔好主動嫁,好識留住男人個心,一旦佢地得到手就一定唔會放手,而且佢地仲會有意無意間向啲男人暗示希望佢地可以同香港個老婆分開

子爵府

畀面勳章

iluvmeeself 發表於 12-2-29 02:51
回覆 bobo721 的帖子

解決方法?? 指出面女人??

咁男人日日累, 係唔係唔想要?? 唔怕積聚過多咩??

子爵府

畀面勳章

chunheima 發表於 12-2-29 21:20
我C6都有上大陸做野,一星期兩日,已經有十年,週圍嘅朋友,甚至我媽咪都不時提醒我,小心老公去叫雞同有小 ...

咁你有冇離婚?? 你如果沒有小朋友好d,如果有.....

子爵府

畀面勳章

Debbie_hippo 發表於 12-3-1 13:49
十個有九個都會,大陸啲女仔好主動嫁,好識留住男人個心,一旦佢地得到手就一定唔會放手,而且佢地仲會有意 ...

咁衰??

子爵府

畀面勳章

q888p 發表於 12-2-29 22:54
係咩?? 好奇問

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

上去做嘢嘅男人, 好多都越軌

男爵府

畀面勳章

回覆 回覆:bobo721的帖子

要滾唔一定響大陸,去大陸又唔一定去滾。
不過市面上好多誘惑就真!做c9 的,要盡力燒晒c6嘅精...力等佢想去滾都腳軟軟,有心無力!

親賢能, 遠小人

禁止訪問

侯爵府

其實好難講,老公上得去做野,就要預得老公會俾人帶去聲色場所,上面好多女仔真係好主動,乜野手段都用得出,扮可憐扮清純,男人鐘意邊類型,就扮得出個類型,後面重有娘子軍幫佢唸計仔討好個男人......就算個男人幾好定力,都好難逃得出溫柔鄉.......

我地女人既第六感一向都好靈驗,如果感覺到老公既態度有些少轉變,通常十都唔離八九係..............
I never mind the rain from the sky, as long as I have the sun in your eyes~

大宅

大陸工作的男人, 會唔會好容易去滾??

你地d女人成日話要滾香港都得其實我覺得唔係,香港玩係冇感情的妓女。大陸可能係同事或者係比友介紹的朋友,有感情好玩好多,起馬玩得放心同埋有得傾講!各位c9唔同玩法的!唔好話我自己都唔幫男人,最好都唔好比男人上大陸工作,而我相信樓主都心裡有數佢老公係有問題!

rayhong9  吾駛妓女,而家D女仔好開放,出幾次街已經上床...香港都大把0甘既人  發表於 12-4-27 18:50

複式洋房

其實好睇個男人自已同埋夫妻之間的感情同性,要滾香港也很方便,我知好多行街sale下午都偷食,然後正正常常六點返屋企。又有office果d中午飯都唔食去滾。我又識好多樣子敦厚好好先生滾到飛起,亦有操操魯魯把口成日講衰嘢d男人只講唔做。自求多福罷!

rayhong9  其實要0弟個男人的道德感有幾強  發表於 12-4-27 18:51

大宅

我以前公司有個老總晚晚都去玩(晌深圳),之但係佢亦晚晚返屋企(香港)。唔係有返屋企就放心。

大宅

比我就一定搵個私傢精探去查下佢!

珍珠宮

上得大陸有幾多個男人可以唔滾?
忍得一晚都忍唔到第二晚

子爵府

畀面勳章

多多綠茶 發表於 12-3-2 07:36
其實好難講,老公上得去做野,就要預得老公會俾人帶去聲色場所,上面好多女仔真係好主動,乜野手段都用得出 ...

我朋友feel到佢c6有女人
(一) 態度唔同, 一見她就發皮四
(二) 長期大6 工作,少回家訓
(三) 沒有ml有2個月多

首頁

尾頁

跳至