夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:bobo721 的帖子

無問題就奇!夫妻最好不要分開,一開始就不應為份工返大陸!

男爵府

回覆 bobo721 的帖子

同老婆好唔好冇太關係,,有衰同事成日撩去果D地方玩,到佢真係去左第1次就好容易有第2,第3次
我之所以會去澳門做野都係因為我C6,佢比人調左去澳門兩年,開頭晚晚MSN,,唔洗一兩個月就少左聯絡,又話番工攰,又話船飛貴,一個月淨番黎1次咁大把
隔左幾個月我搞掂埋HK d野就過左去同佢一齊住,佢D同事一樣成日叫佢去玩,係我地同住既情況底下,佢去左2次夜總會,話被迫,部門MANAGER生日,全部門男同事都出席,佢冇得唔去喎,,去完呢2次之後佢同個MANAGER炒左獲,最後申請調番HK,好在佢公司又肯

如果當時我唔係跟堆去,分分鐘已經家變左都似,如果你朋友仲愛佢老公,叫佢跟埋老公一齊番大陸住,或者間唔中去幾日都好,,唔知佢洗唔洗見客,如果要既,好多時都會去果D地方應酬果邊誘惑多,山高皇帝遠,把持唔住都唔奇

侯爵府

回覆:大陸工作的男人, 會唔會好容易去滾??

要見客傾生意, 會去唱k或夜總會, 會有女倍. 我曾在大陸工作三年, 一星期去三晚夜總會, 男人唔會話唔駛女倍, 講真開公數, 抽下水都好, 我都摸下d 女仔, 大家玩下笑下.

我係女人黎架! 唔係咸濕, 只係玩下, 個小姐話我個胸大過佢垠住一手摸埋黎, 我咪摸返佢. 何況男人?

禁止訪問

引用:咁少見都唔關心老婆,+重話佢好煩,+9+成+9+

禁止訪問

大陸工作的男人, 會唔會好容易去滾??

大宅

回覆 回覆:TropyC的帖子

我覺得2夫妻唔可以長期分隔兩地、時間耐佐老公好容易變心、係好正常嘅事情、男人有生理需要再加上出面誘惑實在太多!

男爵府

會!我以前做個間中港運輸公司,所有大陸車司機都有去滾或有二奶的!

正用手機app,請勿點評,因為是看不到的。如要回覆請用引用,多謝合作!

別墅

我識十個港男在大陸工作,十個都有小三!包括我老豆、我(前)姐夫。仲有一堆行政呀、銷售呀、廠佬呀!無一個無小三的
PS:我係講我身邊超過百人以上的大陸工作的男人!

大宅

引用:有問題,大陸女人好勁咖,手段一流。

原帖由 黑豬豬 於 12-02-28 發表
有問題,大陸女人好勁咖,手段一流。
佢地用咩手段?

大宅

絕對會

大宅

回覆 Kingkong6 的帖子

手段多到cheap到不得了, 扮可憐 (話自己好窮, 出黎做嘢供細老妹讀書, 自己養一家十幾口...講到有幾慘得咁慘), 扮小鳥依人 ( 好担白同個男人話握緊佢, 但就算欺騙都係握個鐘意既人, 嘩...d男人仲唔死...)

子爵府

畀面勳章

rainful 發表於 12-5-2 09:29
回覆 Kingkong6 的帖子

手段多到cheap到不得了, 扮可憐 (話自己好窮, 出黎做嘢供細老妹讀書, 自己養一家十 ...

所以香港男人都是笨
放棄香港老婆去滾 (我朋友就係咁)

男爵府

回覆 回覆:bobo721的帖子

你朋友老公中咗招lu ,肯定巳經有女人啦,成個星期冇見老婆,唔會咁講野呀嘛!男人心當有咗第2個女人,態度180c 轉變!

子爵府

畀面勳章

oolong817 發表於 12-5-2 15:33
你朋友老公中咗招lu ,肯定巳經有女人啦,成個星期冇見老婆,唔會咁講野呀嘛!男人心當有咗第2個女人,態度18 ...

尋晚,我朋友接打比佢c佬...他用粗口問候她的媽咪
而且好大聲話...離婚囉
是否一定有女人背後....

男爵府

改一下:
大陸D女人, 可不可安份守己, 唔好搞人地老公?:;pppp:
Do not count your days down!

大宅

如果她C6明顯對性生活無興趣,咁可能出事

首頁

尾頁

跳至