夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

係咪所有男人都鐘意上啲交友網架?

早幾日俾我發現C6 download咗個交友Apps,仲同啲陌生女仔傾偈,雖然係閒話家常,但係我都好嬲呀!
我問佢點解要玩呢啲?
佢答:我無聊玩吓,仲話最多以後都唔玩。
我問:咁同人傾偈好開心,好新鮮?咁做就可以化解無聊?
佢答:咁樣做都幾無聊架
我講:無聊都做?將心比己吖,如果我都玩呢啲,你會點諗?你會唔會介意?
佢答:會介意,會唔鐘意!

但係我又驚佢貪玩,會再玩呢啲。如果唔及早同佢講番我嘅立場及感受,佢會唔知我嘅忍耐程度去到邊!

唉!希望我唔係小題大做啦!好多謝各位聽我呻!同埋想尋求你哋嘅支持!Thanks!

manicheung    發表於 12-2-29 15:44

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

八卦吓, 是什麼交友apps?

複式洋房

回覆:tracytang 的帖子

遇見-陌生人交友

大宅

回覆:C6鐘意上交友網

其實我都唔明點解佢地要玩呢d apps, 可能又係貪得意又鍾意新鮮感掛!但在我角度,你玩呢d apps即係有心識另一個啦!我會好嬲!

cc_lws    發表於 12-3-1 14:43

複式洋房

引用:其實我都唔明點解佢地要玩呢d+apps,+可能又

原帖由 Babebabeyo 於 12-02-27 發表
其實我都唔明點解佢地要玩呢d apps, 可能又係貪得意又鍾意新鮮感掛!但在我角度,你玩呢d apps即係有心識另 ...
所以我勁嬲呀!叫佢諗清楚點解自己想玩呢啲?咁樣做會有咩後果?我同佢講:佢咁做會影響彼此嘅感情,會令我對佢缺乏信任。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我老公都係咁....仲唔只lei個,仲有個叫微訊...
佢仲叫我玩埋咪知佢地講咩囉..仲成日玩到夜一夜都唔訓...
我都擔心,但係唔擔心得咁多...

你老公起碼都唔會約佢地出黎呀...我老公會約佢地出黎食糖水..
雖然有男有女..都唔鐘意架,但係冇辦法...

唉...我只會有時問佢,佢地講d咩囉

cc_lws    發表於 12-3-1 14:44

男爵府

伯爵府

比著我都嬲...有咩咁好傾....

大宅

引用:係咪所有男人都鐘意上啲交友網架? 早幾日

原帖由 happy_baby2011 於 12-02-27 發表

早幾日俾我發現C6 download咗個交友Apps,仲同啲陌生女仔傾偈,雖然係 ...
我老公都係咁.鐘意上網同D陌生女仔傾解.唉.萬一遇到一個啱傾嘅.就會變婚外情.管不了咁多.畢竟唔會24小時在一齊.要自律.我相信如果愛這個家愛老婆.不會做傷害對方的事.相反.不愛也罷.

我愛我BB

男爵府

C6鐘意上交友網

我c6一樣吖,不過佢無聊就上四仔網睇片,如果佢識得注冊或有e-mail都會好似你老公咁,(佢唔識登記注冊)或者佢學識左而我唔知啦!我發現之後,我都係一樣好嬲,心諗有無搞錯,佢又係話下次唔會,點知又係咁,仲收密D唔俾我知!

公爵府

熱血金章 畀面勳章

原諒佢啦!佢都話:以後都唔玩.

伯爵府

環保接龍勳章

大宅

引用:係咪所有男人都鐘意上啲交友網架? 早幾日

原帖由 happy_baby2011 於 12-02-27 發表

早幾日俾我發現C6 download咗個交友Apps,仲同啲陌生女仔傾偈,雖然係 ...
其實同自己朋友傾

複式洋房

因為網上咩都可以講...最重要係唔駛負責任

別墅

happy_baby2011 發表於 12-2-27 11:48

妳老公或者感覺到悶,所以上網識網友,好多男人結婚後在感情、性方面出左問題!所以搵第三者解決!唉!!!是關我都係感樣!

複式洋房

如果我隻c6 玩呢d,我都會嬲。。。

別墅

畀面勳章

你老公都算好啦, 起碼會乖乖咁答你以後唔玩.

tracytang  agree  發表於 12-2-27 23:48

男爵府

如果c6扮女仔去同女仔傾呢?情況會唔會好d?

別墅

至憎就係咁樣!!!我老公不嬲都口花花,好在佢都係得個講字,不過我都好嬲。之前fb亂add女仔傾到天花龍鳳,比我斷正,佢之後就吾再敢亂add女仔亂同陌生女人傾計了~~

別墅

引用:其實我都唔明點解佢地要玩呢d+apps,+可能又

原帖由 Babebabeyo 於 12-02-27 發表
其實我都唔明點解佢地要玩呢d apps, 可能又係貪得意又鍾意新鮮感掛!但在我角度,你玩呢d apps即係有心識另 ...
Agreed, if he think it's ok, why not let you play that as well?

首頁

尾頁

跳至