夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:從來都唔羨慕呢d豪門太太,+真係要成日啞忍,

原帖由 happyb_happyb 於 12-03-11 發表
從來都唔羨慕呢d豪門太太, 真係要成日啞忍, 又要擔驚受怕c6隨時出軌, 有大把$又如何?
...
同意 ,呢口飯唔係个个噶得落㗎

複式洋房

天下烏Y一樣黑

水晶宮

畀面勳章

超級富豪喎, 又後生, 果樣又唔差, 都幾難冇女人埋身

禁止訪問

引用:超級富豪喎,+又後生,+果樣又唔差,+都幾難冇

伯爵府

佢嫁呢個男人之前已經知道呢個係咩男人啦~佢咪一樣咁係第2個女人手上搶返黎...

大宅

回覆:july2011 的帖子

佢預左架喇!

珍珠宮

咁似換樂無窮真實面!!點解D男人滾就天經地道,女人出軌就為人所罵?!
狐狸 你要的是我嗎?
如果 於漆黑中相擁 沒說話也不可怕

大宅

回覆 milkbear23 的帖子

冇錢都痕,不過唔得閒(因為要搵錢開飯),

有錢,飽暖就思"人"肉啦~
從來從無犯錯 而離場仍是我  我不想參加戰爭
但熱愛怎平分 必須找個犧牲
請你盡量殘忍 給我絕望原因
要徹底 痛我心令我死心   我不想記住遺憾
利用我的人生 導念這舊情人
請你盡量殘忍 使我極度難堪

大宅

回覆:如果你是徐x淇,會死忍或離婚?

佢老公花弗都唔係新聞啦,一早有心理準備,個女人坐到正,話知佢啦

男爵府

引用:男人去滾, 不分高矮肥瘦,富或貧,靚仔定醜樣

原帖由 TropyC 於 12-02-27 發表
男人去滾, 不分高矮肥瘦,富或貧,靚仔定醜樣.

今天未去滾, 唔等於明天唔會去, 明天唔去唔等於後天唔去... ...
其實都幾悲

大宅

離婚 :;pppp: 拎走 d錢自己生活

男爵府

佢嫁得入豪門就預左會有呢一日, 唔會咁天真卦!

大宅

回覆:july2011 的帖子

好睇自己想要錢定愛情囉!

子爵府

其實嫁得入去到預左架啦。
我係佢會死忍囉,自己嘅青春同時間都付出左,仲生左幾個仔女,如果呢個時候退出咪益左嗰D 2, 3 4, 5, 6奶?!

大宅

chloeco 發表於 12-4-2 11:20
離婚 拎走 d錢自己生活

講就輕鬆 ,有仔有女就算老公無錢 ,女人都唔會輕言離婚啦. 何況甘有錢, 再嫁, 你擔保個老公唔偷食??

大宅

回覆 慒餅餅 的帖子

女人有時候不一定要有男人, 如果個男人都唔尊重婚姻, 兩個人也許不會比一個人好

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

如果一果男人花忽,仲要係名人,一定大把人知,大把人一齊玩。點都傳得番去心抱耳仔!
加上玩女人呢家野唔會突然,係性格,佢嫁個日點會唔知:;pppp:

別墅

如果沒有記錯,當日徐小姐嫁到入豪門的時候上A1,說:做到李太是我的榮幸!
她是個很聰明的女子,她未嫁前我遇過她2次,非常pleasant令人喜愛。但很明顯地嫁入豪門應是她的夢想,她之前也跟霍啟山拍過拖(據報導)。我想她不會主動要求離婚。
她之前有個化名微博,透露了丁點她的'車'華生活,她去外國看fashion show ...去外國的著名餐廳吃餐飯... 等等。雖然有3個小朋友, 但她很free似的可以四圍去(外國),3個小公主/小皇子應該是有專人(甚至整個團隊)照顧的。我想她是個非常喜歡物質的人。

首頁

尾頁

跳至