2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

安美露safe嗎?

大宅

好似唔搽得藥油喎!

複式洋房

回覆:請問而家14W腰骨痛可以搽咩?

我都好想知

大宅

睛靈勳章 BK Milk勳章

我左邊條腰都好痛..日日都酸酸痛...

大宅

畀面勳章

只可以用暖水袋敷下,不過我自己有偷偷用osim個迷你按摩器按下酸痛既位置,按咗真係鬆返啲,無咁辛苦~

複式洋房

回覆 mrs.ratts 的帖子

我有搽喜療妥,係work,不過唔知得唔得?!下星期五見醫生問問再講你知。不過我知凡有薄荷成份都唔好用

關唔關張床"林"得濟事? 我試過係我媽到瞓張硬床同自己張床比較,係好大分別架。唉...不過男家個边話千其唔好郁張床!!!我都唔知點好?!

可能你要開始用"托腹bell"了,這對行街大有幫助。但我見好多人話"cool"到個肚好實,返工時好多都建議除左佢,所以這個未必啱返工長時間坐著用的

我家陣的痛一來是瞓久了腰骨痛,二來是坐久了由尾龍骨對落少少(接近pat pat位)痛,每次一站立條骨快將撕裂一樣,我都唔知點算。除了慢慢起身,返工用warm水袋我都唔知有咩方法。

大宅

畀面勳章

我都有痛呀... 不過肩痛多d, 我用左"老公對手"!!!
腰係攰多d呀, 我上星期係一田某counter試左條"托腹bell"... cool左一野條腰又真係舒服d wor, 諗住得3個月所以冇買呀..
不過而家諗住好似買左之後都用得.. 所以想去再睇下

首頁

尾頁

跳至